Milliyetçi Hareket Partisi 2023 için hazırlıklarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçimleri için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede organize edilen “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu Programı”nın sıradaki durağı ilimiz oldu. Program kapsamında dün Kırklareli’nde etkinlikler ve açılış gerçekleştirildi. İlk olarak İstanbul Milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş ve Arzu Erdem, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MYK Üyeleri Derya Bulut, Nur Tuba Aktay, Burhan Coşkun, Ahmet Savaş Çolak, Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Yücepur ve teşkilat üyelerinin katılımlarıyla muhtarlar ve STK temsilcileriyle Hidden Garden’da kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Ardından MHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.
Devamında Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kurulan görsel sunum alanı ve üye kayıt standı ziyaret edildi. Son olarak esnaf ziyareti yapılarak program sona erdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu Programı” çerçevesinde dün ilimizde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu kapsamda İlk olarak sabah saat 10:00’da  İstanbul Milletvekilleri Mehmet Bülent Karataş ve Arzu Erdem, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, MYK üyeleri Derya Bulut, Nur Tuba Aktya, Burhan Coşkun, Ahmet Savaş Çolak, Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Yücepur ve teşkilat üyelerinin katılımlarıyla  muhtarlar ve STK temsilcileriyle Hidden Garden’da kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Ardından saat 13:00’te MHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Devamında Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda kurulan görsel sunum alanı ve üye kayıt standı ziyaret edildi. Burada konuşan MYK Üyesi Nur Tuba Aktay, “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu Programımız çerçevesinde ilk meşalemizi cumartesi günü Edirne’de yaktık. Yaktığımız meşaleyi bugün Kırklareli’ndeki arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız ve teşkilatımızla paylaştık. 2023’e giden bu yolda Allah’ın izniyle bu programımızla birlikte üye sayımızı rekor sayıya çıkarmak istiyoruz. Teşkilatımız ve milliyetçi hareketin hak ettiği yere gelmesinde değerli üyelerimiz ve teşkilatımızın çalışmaları bizler için çok kıymetli. Onlara burada göstermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. “ dedi.  Son olarak esnaf ziyareti yapılarak program sona erdi. (S.Ünver) 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol