Milli sporcumuz Sinem'den "Gümüş Madalya"

Kırklareli'de faaliyet gösteren Ergin Spor Kulübü zirveye tırmanmaya devam ediyor. Antrenörler Savaş Ergin ve Gökhan Yeşil'in Kırklareli Taekwondosuna kazandırdığı başarılı sporcular ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

12-14 Nisan 2017 Tarihlerinde Adana'da düzenlenen Gençler Okullararası Taekwondo Şampiyonası'na katılan Kırklareli Bilal Yapıcı Spor Lisesi Öğrencisi, Ergin Spor Kulübü Sporcusu Sinem Yalap 52 Kg Bayanlarda 1.Turda Trabzon'lu rakibini 16-12, Çeyrek Finalde Sakarya'lı rakibini 18-4, Yarı Finalde Adana'lı rakibini 23-7 yenerek finale yükseldi. Sporcumuz Finalde Ankara'lı rakibine kaybederek kategorisinde Türkiye 2.si oldu ve "Gümüş Madalyanın" sahibi oldu.
"Başarıları devam ediyor"
Elde edilen derecenin kendisini ve kulübü çok gururlandırdığını söyleyen Kırklareli Ergin Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Gökhan Yeşil, şunları söyledi;
"Ergin Spor Kulübü Sporcusu Sinem Yalap 52 Kg Bayanlarda 1.Turda Trabzon'lu rakibini 16-12, Çeyrek Finalde Sakarya'lı rakibini 18-4, Yarı Finalde Adana'lı rakibini 23-7 yenerek finale yükseldi. Sporcumuz Finalde Ankara'lı rakibine kaybederek kategorisinde Türkiye 2.si oldu ve "Gümüş Madalyanın" sahibi oldu.
Milli formayı taşımanın gururu ile ülkemizi temsil eden sporcumuz Gümüş Madalyanın sahibi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu da bizleri haliyle çok gururlandırdı.
Kırklareli'nin gelecekte taekwondo şehri olabilmesi adına attığımız adımlarda bir kademe daha ileriye gitmeyi başardığımıza inanıyorum. Bu bağlamda kendisini bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.
"Çok güzel olaylara tanık olduk"
Kulüp Başkanı ve Antrenörü Gökhan Yeşil açıklamasının devamında şunları söyledi; "İlk gün yola çıktığımızda hayalimiz çocuklarımızın başarılarına ortak olmak ve bu heyecanı onlarla paylaşmaktı. Şükürler olsun ki harcanan emeklerin hiç biri boşa gitmedi. Birbirimize olan güvenimiz, inancımız hiçbir zaman sarsılmadı. Birlik olma birlikte hareket etme ruhuyla velilerimizle ve sporcularımızla çok güzel başarılara tanık olduk.
Yine sevincimizi beraber yaşadık, birlikte gurur duyduk çocuklarımızla. Çocuklarımız için hep en iyisini yapabilme çabası içinde olduk, çocuklarımızda bunu göz ardı etmeyerek çok çalıştılar ve kulübümüzün büyümesinde ilimizde Taekwondo'yu sevdirmede başarılarıyla söz sahibi oldular.
Ergin Taekwondo Spor Kulübü 2017 yılında da önemli başarılar kazanacaktır, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kurulduğumuz 2010 yılından bu yana süre gelen başarımızı devam ettirerek yolumuza devam edeceğiz.
Doğruluk, Dürüstlük, Ahlak, Saygı ve Sevgi temelleri üzerine kurduğumuz Ergin Spor Kulübü başarıları ve yetiştirdiği sporcular ile kısa sürede kendini ispatladı. Bundan sonra da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı spora kazandırarak kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya devam edeceğiz.

Çocuklarımızı Taekwondo sporu ile tanışmaya, spor yapmaya davet ediyoruz. Yolumuza her daim devam edebilmek, sporcularımıza daha iyi başarılar sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.
Bu yolda ailelerin destekleri, manevi güçleri hem bizleri hem de çocuklarımızı çok ama çok etkiliyor. İnşallah her şey tüm sporcularımızın gönlüne göre olur."
"Çok fazla emek harcadı"
Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü Savaş Ergin, Milli Sporcu Sinem Yalap bugüne kadar çok fazla çalışıp, çaba harcadığını kaydederek; "Aynı tempoda yoluna devam eden ve tempoyu hiçbir zaman düşürmeyerek var gücüyle her şeyini ortaya koyan sporcumuz yıllarca başarılı olabilmek ve Milli formayı terletebilmek adına harcadığı enerjisinin ve emeğinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadı.
Ben bir kez daha hem şahsım hem de kulübümüz adına milli sporcumuzu yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol