Milli Taekwondocular Başkan İhsan Talay’ı ziyaret etti

Milli Taekwondocular Şevval ve Şefika Çakal kardeşler Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil ile birlikte Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı makamında ziyaret etti. Talay sporcuları madalyalarından dolayı tebrik etti, gelecek turnuvalar için başarılar diledi. Kulübün Başkanı Yeşil yaptığı açıklamada, “Ergin Spor Kulübü olarak, sporun ve sporcunun destekçisi olan, başarımızı takdir eden ve her zaman yanımızda olduğunu yineleyen değerli başkanımız İhsan Talay 'a teşekkür ederiz. Her zaman en iyi yerde olabilmek adına ulusal ve uluslararası alanda yer alacak olan sporcularımıza katılacakları tüm müsabakalarda başarılar dileriz.” dedi. İsveç'te 18-21 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Başkanlık Kupasında Şevval Çakal Milli Takımımız, Şefika Çakal ise Ergin Spor Kulübü adına ülkemizi temsil edecek.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Milli Taekwondocular Şevval ve Şefika Çakal kardeşleri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil’in de yer aldığı görüşmede Talay, sporculara gelecek turnuvalar için de başarılar diledi. Başkan Talay’a teşekkürlerini ileten Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil yaptığı açıklamada, “ 7th Turkısh Open Uluslararası Taekwondo Turnuvası 3-7 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirildi. 52 ülkeden 2 bin 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada Ergin Spor Kulübü sporcuları Şevval Çakal gümüş madalya, Şefika çakal bronz madalya kazanarak kürsüde aldı, bayrağımızı dalgalandırdı. İsveç'te 18-21 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Başkanlık Kupasında Şevval Milli takımımız, Şefika Ergin Spor Kulübü adına ülkemizi temsil edecek, sporcularımız zirvede yer almak için ter dökecek, mücadele edecektir. Ergin Spor Kulübü olarak, sporun ve sporcunun destekçisi olan, başarımızı takdir eden ve her zaman yanımızda olduğunu yineleyen değerli başkanımız İhsan Talay 'a teşekkür ederiz. Her zaman en iyi yerde olabilmek adına Ulusal ve Uluslararası alanda yer alacak olan sporcularımıza katılacakları tüm müsabakalarda başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.
03-07 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda (Turkish Open 2020) Gençler Kategorisinde tatamiye çıkan Ergin Spor Kulübü sporcuları Şevval-Şefika Çakal kardeşler ilimize madalya kazandırdılar. Şefika Çakal Uluslararası 3. olarak bronz madalyanın sahibi olurken, Şevval Çakal Uluslararası 2.lik ile gümüş madalya elde etti. Aynı zamanda turnuvada Batuhan Akkafa, Ecrin Sunman, Irmak Karaca, Irmak Cerci, Ayşenur Cerci, Ecenur Yıldızdal, Göktürk Turna, Rümeysa Nur Ergin, Zeynep İnce, Alptekin Şengül ve Esra Zeren'de ilimizi temsil etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol