Milletvekili Vecdi Gündoğdu’dan Meclis üyelerine ziyaret

Kırklareli İl Genel Meclisi Mayıs ayı birleşimlerine 6 Mayıs tarihinde start verdi. Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu tarafından İl Genel Meclisine ziyaret düzenlenerek, hem Mayıs ayı birleşimlerinin hem de 5 yıllık yeni meclis döneminin Kırklareli’ne ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti. Kırklareli’nden yapılacak çok iş olduğunu vurgulayan Milletvekili Gündoğdu, her ne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde burada yapılan işlerin bir kademe yukarısı görüşülse de İl Genel Meclisi’nin yereldeki sıkıntıları daha iyi bildiği için çok önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

Kırklareli İl Genel Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan birleşime Aydın Karakoç başkanlık etti. Toplantıya Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da katılım gösterdi.
“Onların dertlerini tasa edinen sizlersiniz”
İl Genel Meclisinin çok önemli bir görevi üstlendiğinin altını çizen Milletvekili Vecdi Gündoğdu; “Bugün hem yeni seçilen İl Meclis Üyelerine hayır olsun demek hem de ikinci ayınızda sizlere bir merhaba demek için ziyaretinizi geldik. Bildiğiniz üzere mecliste bizler sizlerin yaptığının bir üst görevini yapıyoruz ama asıl şehirlerde, ilçelerde ve beldelerdeki dertleri bilen, bu dertleri çeken, onların dertlerini tasa edinen de sizlersiniz. Yani yerel bir parlemento olarak görev yapıp ve hakikaten en zorlukları da bilen kişilersiniz” dedi.
“Bu 5 yılın Kırklareli’ne yakışan bir
şekilde özellikle siyaset gözetilmeden yapılması gerektiğini vurguluyorum”
5 yıllık görev süresince Kırklareli’ne yakışan hizmetlerin yapılması gerektiğini belirten Milletvekili Gündoğdu; “Önümüzde bir 5 yıl var. Ama Kırklareli’nde de yapılacak çok iş var. Çevreden tutun da her yere kadar hepsinde sizin imzanız olacak. Ben de bu 5 yıllık süreç içerisinde başta Aydın Karakoç başkanım olmak üzere parti ayrıt etmeksizin tüm İl Genel Meclisi üyelerimizi kutluyorum. Bu 5 yılın Kırklareli’ne yakışan bir şekilde özellikle siyaset gözetilmeden yapılması gerektiğini vurguluyorum” şeklinde konuştu.
Vecdi Gündoğdu ziyaretinin sonrasında gündem maddeleri görüşüldü. Bir sonraki meclis toplantısı 7 Mayıs (bugün) saat 11.00’da başlayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol