Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklarelispor’a destek çağrısı yaptı

Trakya’nın 2. Ligde top koşturan tek takımı Kırklarelispor’a elbirliğiyle sahip çıkılmasını savunan Milletvekili Vecdi Gündoğdu, dün kulübe bir ziyaret gerçekleştirdi, kombine bilet satın aldı ve halka, işadamlarına, kamu kurum kuruluşlarına, belediye başkanına ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e, destek
çağrısında bulundu. Gündoğdu daha sonra futbolcularla bir araya gelerek tatlı ikram etti ve hepsine başarılar diledi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, dün Kırklarelispor’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Saat 13:00’da kulüp binasında gerçekleşen ziyarette, başkan Volkan Can ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Gündoğdu, günün anısına bir hediye takdiminde bulundu. Buradaki sohbette, kulübün son durumuyla ilgili bilgi alan Gündoğdu, takımı yakından takip etmeye çalıştıklarını dile getirerek; “Kırklarelispor, başkan Volkan Can ve beraberindeki ekip ile oldukça güzel başarılara imza attı, atıyor ve atmaya devam edecek. 

Böyle bir istikrarı, sürdürülebilirliği sağlamak büyük gayret gerektirmekte. Yönetim kurulumuzun ve sporcularımızın bu anlamda üstlerine düşen ne varsa fazlasıyla yaptığına inanıyorum. Bunu zaten hepimiz görüyoruz. Kırklareli olarak bizim üzerimize düşen görevler de var. Maddi ve manevi olarak her daim takımımızın yanında olmalıyız. Çünkü bu işe sadece futbol olarak bakamayız. Kırklarelispor, bağlı bulunduğu kulvar itibariyle ilimizin markalaşmasına, adının duyulmasına ve reklamına da büyük katkı sağlamaktadır. Ancak benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla yeterli desteği görememektedir. Bu desteği başta şehrimizin ileri gelenleri ve işadamları olmak üzere, her kesimce kendi imkanlarımız ölçüsünde sağlamalıyız. Birisi kombine bilet alır, diğeri sponsor olur, bir başkası bağış yapar. Ortaya toplu ve ciddi oranda bir mali destek çıkar” açıklamasında bulundu.
“Sabit gelir kaynağı gerekiyor”
Konuşmasının devamında Kırklarelispor’a sabit bir gelir kaynağının şart olduğunu dile getiren Gündoğdu; “Evet tek seferlik destekler bir yere kadar katkı sağlar. Ama takımımız için gelirini ve öz kaynağını yaratıcı süreklilik gösteren bir sistem olmalı. Bunu da yereldeki kurum, kuruluş ve sivil toplum nezdinde yapılacak girişimlerle masaya yatırıp çözebiliriz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“Kırklarelispor bir marka değeridir”
Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can da; milletvekili Vecdi Gündoğdu’ya teşekkürederek; “Sayın vekilimizin yeni sezon başlangıcında yaptığı bu moral ziyareti bizleri çok onurlandırdı. Kendisinin kulübümüz ile ilgili söyledikleri ayrıca önem arz etmektedir. Bizlerin görevi ve misyonu hem sportif bir kuruluşun sosyal ve stratejik büyümesini sabit kılmak, hem de beraberinde kentimiz için bir marka değeri oluşturmaktır. Yıllardır artısıyla eksisiyle, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bu takımı, bir Kırklareli sevdası ile ayakta tutmaktayız. Ancak marka değerlerin varlığı, destek etmenlerinin sürekli olmasıyla mümkündür. Bu konuda başta milletvekillerimiz ve şehrimizin yöneticileri olmak üzere herkesin elbirliğiyle Kırklarelispor’a sahip çıkmaya devam edeceklerinden kuşkumuz yoktur. Ayrıca sayın vekilimiz Vecdi Gündoğdu’ya kombine biletlerimizden almasından dolayı teşekkürediyor, bu girişimin herkese örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan odasındaki görüşmenin sonrasında Gündoğdu, Kırklarelispor’lu futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara baklava ikramında bulunan Gündoğdu, konuşmasında şunları dile getirdi:
“Bu takım sadece Kırklareli’nin değil, Trakya’nın takımı”
“Biliyorsunuz meclis tatilde. Bu vesileyle biz de bölgemizde çeşitli ziyaretler ile vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Bugün de sizleri ziyaret etmek istedik. Yeni sezonda size başarılar dilemek istedik. Buradan halkımıza, işadamlarımıza, kamu kurum kuruluşlarımıza, belediye başkanımıza ve sayın valimize bir mesajımız var. Kırklarelispor’a sahip çıkılması yönünde. Çünkü bu takım sadece Kırklareli’nin değil, tüm Trakya’nın 2. Ligdeki tek temsilcisi. Bu yüzden onu tüm gücümüzle himaye etmeliyiz. Hep birlikte sahip çıkacağız. Bugün bu belki maneviyat üstüne olur ama yarın maddiyat üzerine olur. Bütün taraftarlarımızı ve Kırklareli halkını size desteğe davet ediyorum. Ankara’da yaptığınız maçtan sonra şu an lider konumdasınız. Bunun da sezon sonuna kadar sürmesini canı gönülden diliyoruz. Sizlere başarılar diliyorum. Başarılı olacağınıza da inanıyorum. Çünkü Kırklarelispor şehrin yüzakı olacak bir takımdır. Biz de üstümüze düşen ne varsa yerine getireceğiz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol