Milletvekili Selahattin Minsolmaz İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı

AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi'nde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da katılım gösterdi. Milletvekili Minsolmaz, AK Parti'nin istişare ve değerlendirme toplantılarının siyasette şeffaflık, katılımcılık ve çoğulculuk sembolü olduğunu belirtti.

Kızılcahamam’da gerçekleşen AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 5-7 Ekim tarihleri arasında sürdü. Milletvekili Minsolmaz, AK Parti'nin istişare ve değerlendirme toplantılarının siyasette şeffaflık, katılımcılık ve çoğulculuk sembolü olduğunu ifade ederek, bu nedenle toplantıdan çıkan sonucun daima olumlu ve AK Parti’nin başarısının sembolü olduğunu söyledi.
“Ne kadar güçlüysen o kadar özgürsün”
Türkiye’nin son yıllarda büyük oyunların üstesinden geldiğini ve gelmeye de devam edeceğinin altını çizen Minsolmaz, bu süreçte AK Parti'nin duruşu ne kadar güçlendirilirse Türkiye'nin geleceğinin de o kadar güvence altında olacağına işaret etti. Minsolmaz, “Son yıllarda yaşadığımız hadiselerin ışığında oynanan oyunu hep birlikte gördüğümüze inanıyorum. Ne kadar güçlüysen o kadar özgürsün. Gücünü yitiren milletler sadece özgürlüklerinden olmakla kalmıyor, özgürlükleriyle birlikte haysiyetlerini ve geleceklerini de kaybediyor” ifadelerini kullandı.
“AK Parti bu büyük davayı hamdolsun 17 yıldır hep ileriye taşımayı başarmıştır”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının kapanışında gerçekleştirdiği konuşmada toplantıya katılımları için tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, üstlenilen sorumluluklar itibariyle Türkiye’nin, bölgenin ve dünyanın her meselesinin AK Parti’nin meselesi olduğunu ifade etti. Türkiye’nin siyasi ve ekonomik gücüyle dünyanın saygın devletleri arasında yer almasının görevleri olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölgemizden başlayarak umudunu bize bağlamış tüm mazlumlara ve mağdurlara sahip çıkmayı, el uzatmayı, imkânlarımız nispetinde onlara destek olmayı da vazifemiz olarak görüyoruz. AK Parti medeniyetimizin ve tarihimizin kendisine yüklediği işte bu büyük davayı hamdolsun 17 yıldır hep ileriye taşımayı başarmıştır” dedi.
“Tevazu, samimiyet ve gayretle, önce millet, önce
memleket”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının sloganının; “Tevazu, samimiyet ve gayretle, önce millet, önce memleket” olduğuna işaret ederek “Bizim 17 yıllık yolcumuzun özü, özeti işte bu kelimelerdir. Bu yola birlikte çıktığımız arkadaşlarımızdan pek azı dışında neredeyse tamamının bugün burada aramızda olması, imtihanı alnımızın akıyla vermekte olduğumuzun işaretidir”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol