Milletvekili Minsolmaz’dan İmamoğlu’na tebrik mesajı

Haftalardır tüm Türkiye’nin merakla beklediği İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimleri Pazar günü itibariyle sonlandı. Seçimin kazananı aldığı yüzde 54,21 oyla Millet İttifakının adayı Ekrem İmamoğlu olurken, Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım ise yüzde 44,99 oy aldı. Seçimlerin kazananının belli olmasının ardından demokrasinin gereği olarak rakibini tebrik eden Binali Yıldırım, İmamoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti. İmamoğlu’nu tebrik edenler arasında AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da vardı. Minsolmaz; “Seçimi kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’na da 5 yıllık Başkanlık döneminde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İstanbul seçim sonucu; İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olsun. Millet iradesine saygı demokrasinin gereğidir. Olanda hayır vardır.
Demek ki daha çok çalışmalı ve daha çok dinlemeliyiz. Seçimlerden çıkan sonuçlar bizi şaşırtıp üzebilir ama asla kızdırmamalıdır. Aslolan milletin iradesi ve tercihidir. Rabbim; bu ülkenin her şehrinde hizmeti bulunan, güzel yürekli, çalışkan insan Sn B.Yıldırım’dan razı olsun ve seçimi kazanan Sn E.İmamoğlu’na da 5 yıllık Başkanlık döneminde hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ülke olarak; mücadeleye, üretmeye, çalışmaya devam. Milletimiz, iktidarı ve muhalefetiyle bizlere gerekli görevi, gerekli demokrasi olgunluğuyla vermiştir.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol