Milletvekili Minsolmaz’dan Tedbirler Hakkında Değerlendirme

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Koronavirüs konusunda alınan tedbirlere ilişkin değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunmak adına İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit ile bir araya geldi. Yalan haberlere inanılmaması gerektiğinden bahseden Milletvekili Minsolmaz, “Hamdolsun Devletimiz güçlü, kararlı, tutarlı ve tedbirli. Yalan haberlere değil, devletin kurumlarının resmi açıklamalarına itibar edilmeli ve kurallara uyulmalı. Güçlü Devletimiz ve aziz Milletimiz; her badireyi aştığı gibi bunu da aşacaktır inşallah” dedi.

Kırklareli AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz İl Sağlık Müdüremiz Sn Çiğdem Cerit hanımı ile; Koronavirüs ile ilgili hükümetimizin ve Valiliğimizin aldığı tedbirler ve gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
Tedbirler hakkında konuşan Minsolmaz, “Hamdolsun Devletimiz güçlü, kararlı, tutarlı ve tedbirli. Yalan haberlere değil, devletin kurumlarının resmi açıklamalarına itibar edilmeli ve kurallara uyulmalı. Güçlü Devletimiz ve aziz Milletimiz; her badireyi aştığı gibi bunu da aşacaktır inşallah” dedi. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. napolyon komplekslilerine 11 Haziran 2021 Cuma 15:26:31

    Theodore Roosevelt: "Başkana eleştiri olmamalı doğru da yanlış da yapsa desteklenmelidir görüşünü benimsemek sadece vatansevmezlik ve kölelik değil ahlaken de milletine ihanet etmektir."