Milletvekili Minsolmaz’dan Şehitlerimize Taziye

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Pençe3 Harekâtı kapsamında  Haftanin'de çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için taziyelerini iletti. 2 şehidimize Allah’tan rahmet dileyen Minsolmaz, “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Terörle mücadele kapsamında başlatılan Pençe-3 Harekât Bölgesi'ndeki operasyonlarda iki asker şehit oldu. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da şehitlerimizi unutmadı ve taziye mesajı yayınladı.
Milletvekili Minsolmaz mesajında; “Pençe3 Harekât Bölgesi'nde devam eden operasyon kapsamında, Haftanin'de çıkan çatışmada şehit olan iki askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanlığı konuyla alakalı yaptığı yazılı açıklamada, ““Pençe-3 Harekât Bölgesi’nde devam eden operasyonlar kapsamında, 02 Ocak 2020 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Haftanin'de teröristlerle çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.
*Teröristlerin bulunduğu bölge, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile atış altına alınmış ve ani hava harekâtı kapsamında 2 F-16 bölgeye yönlendirilmiştir.
*Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. şehitlik helal süt emenlerin 16 Ocak 2020 Perşembe 13:13:43

    Yurtsever halkımız vatanları için nice şehitler veriyorlar ülkenin tüm varlığını servetleri eden elit parazitler ise tosunlarını çürüğe çarığa çıkarıp taziyetlerle yetiniyorlar...