Milletvekili Minsolmaz’dan Bölgenin En Büyük Projesine İnceleme

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Trakya bölgesinin en büyük projesi Kapıkule-Halkalı Hızlı Tren Projesinin alanında incelemelerde bulundu. Minsolmaz’a Proje Koordinatörü Ersan Sevim ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu da eşlik ederken, 100 km’lik alan boyunca sıkı bir inceleme gerçekleştirildi. Proje hakkında konuşan Minsolmaz, “Yüzlerce mühendis, tekniker, teknisyen ve binlerce işçinin alınteri ve emeği ile yapılan projede herkes arı gibi çalışıyor. Tamamlandığında tüm hemşerilerimiz; Türk mühendis, müteahhid ve işçisinin büyük özverilerle nasıl büyük bir başarıya imza attığını görüp, gurur duyacak inşallah. Gece gündüz hiç durmadan çalışarak, hedeflenen sürede projeyi tamamlama gayretinde olan yönetici, mühendis, tekniker, teknisyen, şoför, makina operatörü, hizmet sağlayıcı ve tüm tedarikçileri yürekten kutluyorum” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kapıkule-Halkalı Hızlı Tren Projesinin alanında inceleme gerçekleştirdi. Detaylı olarak yapılan inceleme hakkında konuşan Milletvekili Minsolmaz; “ Bugün tüm gün arazide, bölgemizin en büyük projesinin saha gezisindeydik. Hızlı Tren Projesinin tüm güzergahını, kazı-dolgu alanlarını, tünel ve köprü inşaatlarını, zemin ıslahlarını, yol geçişleri ile yolcu istasyon alanlarını yerinde tetkik ettik. Proje Koordinatörü Sayın Ersan Sevim ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Bilal Kuşoğlu’yla yapımı devam eden proje etaplarını, 100 km boyunca birebir yerinde inceledik” dedi.
“Marifet iltifata tabidir”
Çalışan tüm ekibe teşekkür eden Minsolmaz, ““Yüzlerce mühendis, tekniker, teknisyen ve binlerce işçinin alınteri ve emeği ile yapılan projede herkes arı gibi çalışıyor. Tamamlandığında tüm hemşerilerimiz; Türk mühendis, müteahhid ve işçisinin büyük özverilerle nasıl büyük bir başarıya imza attığını görüp, gurur duyacak inşallah.
Gece gündüz hiç durmadan çalışarak, hedeflenen sürede projeyi tamamlama gayretinde olan yönetici, mühendis, tekniker, teknisyen, şoför, makina operatörü, hizmet sağlayıcı ve tüm tedarikçileri yürekten kutluyorum. Marifet iltifata tabidir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol