Milletvekili Minsolmaz’a ziyaretler

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, yoğun meclis temposu ile çalışmalarına devam ederken ziyaretine gelen misafirlerini ağırlamayı da ihmal etmiyor. Geçtiğimiz gün mecliste ziyaretine gelen misafirleriyle görüşen Milletvekili Minsolmaz, her birine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın ziyaretine gelenler arasında Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve yöneticiler, 27. Dönem milletvekili Taner Akova, AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdüssamed Kayalı, Trakya Vakfı başkan ve yöneticileri yer aldı.
“İlgi, alaka ve sevgileri güç verdi”
Ziyaretler hakkında konuşan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Zaman ayırıp ziyaretime gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Her biriyle istişareler yaptık. İlimizi nasıl daha güzel hale getirebilir diye konuştuk. Yoğun bir şekilde gerçekleşen meclis görüşmelerinde kendilerinin ilgi, alaka ve sevgileri güç verdi” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Minsolmaz’ı ziyaret edenler arasında Trakya Vakfı başkan ve yöneticileri de vardı. Minsolmaz ve vakıf üyeleri vakfın faaliyetleri ve gelecek planları hakkında istişarelerde bulundu. Trakya Vakfı yöneticileri ziyaret sonunda Minsolmaz’a üzerinde “Selahattin Minsolmaz” yazılı hediye verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol