Milletvekili Minsolmaz İlimizde Covid-19 mücadelesini değerlendirdi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, ilçe yöneticileri, hastane yöneticileri ve klinisyenleri ile Kırklareli Sağlık Müdürlüğünde bir araya geldi. Milletvekili Minsolmaz, Kırklareli genelinde Covid-19 ile mücadele çalışmalarını ve süreci değerlendirdi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulunarak sağlık yöneticileri ile buluştu. Ziyarette Covid-19 süreci hakkında değerlendirilme gerçekleştirildi.

“Tüm sağlık teşkilatımızı kutluyor, emek ve özverilerine teşekkür ediyorum”
Ziyaret hakkında konuşan Minsolmaz, “Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bu günlerde; ilimizi en az vaka görülen illerden ilk sıraya taşınmasında emeği olan Kırklareli sağlık personellerimize çok teşekkür ediyorum.
Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, ilçelerimizin ve hastanelerimizin değerli yöneticileri ve klinisyenleri ile Kırklareli Sağlık Müdürlüğünde bir araya geldik. İlimizde Covid-19 ile mücadelemizi değerlendirdik. Tüm sağlık teşkilatımızı kutluyor, emek ve özverilerine teşekkür ediyorum” dedi.
“Ülkemizde 18 yıllık süreçte sağlıktaki dönüşümümüz, reformumuz etkisini gösterdi”
18 yıllık yatırımların meyvesinin bu süreçte toplandığını belirten Milletvekili Minsolmaz; “Türkiye’de ilk vakanın görülmesinden itibaren ülkemizde 18 yıllık süreçte sağlıktaki dönüşümümüz, reformumuz etkisini gösterdi. Biz, ‘Bu hastaneleri niye yapıyorsunuz? Bu paraları, bu hastanelere niye akıtıyorsunuz? Hangi müteahhitlere bu hastaneleri peşkeş çekiyorsunuz?” diyenler, bugün dünyanın bütün gözlerinin çevrildiği Türkiye’nin sağlık sisteminin nerelere geldiğini görmeleri gerekir. Şu an bir milyon 200 bin sağlık çalışanıyla bugün sağlıktaki parlayan yıldız Türkiye olarak anılıyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol