Milletvekili Minsolmaz limize yapılacak yatırımlarla ilgili müjdeyi verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli’ne yapılması planlanan spor yatırımları ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Milletvekili Minsolmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüklerini ve Kırklareli Atatürk Stadyumu Sentetik Sahası’nın reziyonunun ödeneğinin ayrıldığını müjdeledi.

Geçtiğimiz aylarda Kırklareli’ne yapılacak olan ikinci Kapalı Spor Salonu’nun müjdesini veren AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, bu kez de özellikle futbol kulüplerini yakından ilgilendiren bir konuda güzel haberi verdi.
Ocak 2019
tarihinde ihale
çıkacak
Sosyal medya üzerinden duyuruyu yapan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Bakanımızla geçen hafta yaptığımız görüşme sonrasında, Kırklareli Atatürk Stadımız yanında bulunan sentetik zeminli çim sahamızın; revizyonunun, zemininin ve çevre düzenlemesinin yapılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ödenek aktarımı yapılmıştır. Sahamızın yapımı, Ocak 2019 tarihinde ihale edilecek olup, Nisan ayı itibariyle, ilimiz futbol kulüplerinin hizmetine sunulacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sağlam bedene sağlam kafa 15 Aralık 2018 Cumartesi 17:12:18

    Her yaşdaki öğrenciler için uygulama ve katılım deneyim olanaklı bilimler müzesi kompleksi kurarak toplumu zihin gelişimi yönünden de uzay çağı anlayışı donanımlı bir evreye doğru yöneltmek girişimine de ne dersiniz? Okullar sınıflarının topluca okuldışı tatbiki öğrenim ziyaretleri nedeniyle bu bilimler müzesi vazgeçilmez bir aydınlanma ortamı olacaktır tümden.