Milletvekili Minsolmaz, Sivriler Göletinde incelemelerde bulundu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Demirköy ilçemizde yapımı devam eden Demirköy Sivriler Göleti ve sulaması yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
6 milyon TL bedelli proje 1.260 dekar sulama alanı kapasitesine sahip. Şu ana kadar yüzde 11’i tamamlanan çalışmanın 2019 yılında sona ereceği belirtiliyor.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptığı açıklamada; “Hatırlayacağınız gibi dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu ilimize her geldiğinde heybesi dolu geliyordu. Onlarca projenin temel atma törenini hep birlikte hayata geçirirdik. En son Mayıs ayında ilimizde 122 milyon TL değerinde 9 adet tesisin açılışını gerçekleştirmiştik. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdi Tarım ve Orman Bakanlığımızın himayelerinde, Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli önderliğinde bu projelerin çalışmaları son sürat devam ediyor.
Bu kapsamda Demirköy ilçemizde yapımı devam eden Demirköy Sivriler Göleti ve sulaması yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar sorunsuz sürüyor. 6 milyon TL bedelli proje 1.260 dekar sulama alanı kapasitesine sahip. İnşallah 2019 yılında da insanımız bu sulamadan maksimum derecede fayda sağlayacaktır. Başta sayın Bakanlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Sayın MinsolmazDokuzhöyükte yapılması planlanan santralın yapılmaması için Trakya halkı büyük tepki gösterdi. Sizin Kırklareli mv.olarak bu santralın yapılmaması için bir çabanız oldumu.Halk istemiyorhalk asıl dırsiz bu asılın vekilisiniz. Asılları temsilenbizim hakkımızı savunmak için koltuklarda oturuyorsunuz bizim vergilerimizle o fahiş maaşı alıyorsunuz. Lütfen gereğini yapınız.