Milletvekili Minsolmaz Sağlık Bakanı Koca’dan bilgilendirme aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, TBMM'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı bilgilendirmeye katılım gösterdi. Minsolmaz Bakan Koca’yı Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği esas ve mesafelere uygun olarak dinldiklerini kaydetti, tüm sağlık çalışanlarına kolaylık diledi. Yeni tip koronavirüsü hakkında bilgiler veren Bakan Koca, el birliğiyle bu durumun üstesinden geleceklerini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yeni tip koronavirüs ile mücadele konusunda, alınan tedbirler ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Bakan Koca’ya teşekkür ederek, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca yeni tip koronavirüs ile mücadele konusunda, alınan tedbirler ve yapılması gerekenler hususunda Genel Kurulumuzu bilgilendirdi. Genel Kurulda tüm milletvekilleri olarak, gerekli mesafeyi koruyarak oturup Bakanımızı dinledik. Sağlık Bakanımızı ve tüm sağlık çalışanlarını, üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Rabbim sizlerden razı olsun ve sizleri korusun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol