Milletvekili Minsolmaz Polonya ziyaretini değerlendirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Önadım Medya Grubuna konuk oldu. Polonya ziyareti hakkında bilgilendirmede bulunan Minsolmaz “İki ülke
arasındaki ticaret ve dostluk güçlenecek” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Önadım Medya Grubuna konuk olan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Polonya ziyareti hakkında açıklamada bulundu. 

Açıklamasında Selahattin Minsolmaz iki ülke arasında tüm ilişkilerin güçleneceğini belirtti. Minsolmaz “ Geçtiğimiz haftalarda Sayın Cumhurbaşkanımızın Polonya Cumhuriyeti ziyaretine, Türkiye Polonya Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı olarak görev aldım. Oldukça verimli geçen ve oldukça etkili geçen bir ziyaretti. Ve gerçekten ülkemizin Polonya’dan buraya yani ülkemize bakış, Türkiye ve Polonya arasında ki ilişkilerin geliştirilmesi ve hem siyasi anlama hem de ekonomik anlamda buna ilişkin güzel bir resmi ziyaret oldu. Sabah 09:00’da sayın Cumhurbaşkanımızın uçağı ile birlikte heyet’imiz oraya gitti ve çok sayıda basından, ulusal basından ve değerli gazetecilerin olduğu bir heyet yine bizler ile oraya gelen Cumhurbaşkanlığımızdaki resmi görevliler ile birlikte Polonya Cumhurbaşkanı sayın Andrzej Duda’nı ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Polonya Cumhurbaşkanı Duda, ikili görüşmenin ardından heyetlerarası görüşmelere de başkanlık ederek Sayın Cumhurbaşkanımız, Polonya Başbakanı Beata Szydlo'nun yanı sıra parlamentonun iki kanadını oluşturan Senato ve Sejm başkanlarıyla da bir araya geldik. Ziyarette çeşitli alanlarda anlaşmaların imzalanması da öngörülüyor. Cumhurbaşkanımız’ın Polonya ziyaretinde, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri güçlendirecek adımlar atılacaktır” sözlerini dile getirdi.
Minsolmaz; “Teşekkürler Önadım Medya Grubu”
Milletvekili Selahattin Minsolmaz Önadım Medya Grubuna teşekkür ettiğini belirtti. Minsolmaz “Önadım Medya Grubu İmtiyaz sahibi Öznur Tüzün’e ve Önadım Medya Grubu çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sahada olsun yurt dışında olsun her zaman bizim sesimiz oldular. Tekrardan Önadım Medya Grubuna teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol