Milletvekili Minsolmaz; "Milletimiz her şeyin farkında"

AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları basınla bir araya geldi. Düzenledikleri kahvaltıda gündemi değerlendiren AK Parti Kırklareli 1. sıra Milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz; “Siz hiç muhalefetten terörle ilgili bir söz duydunuz mu? Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan bu terör belasını bitirmek adına bir vaat, bir laf işittiniz mi? İşitemezsiniz. Çünkü tek dertleri oy toplamak. Ama milletimiz her şeyin farkında” açıklamasını yaptı…

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili adayları ve parti İl teşkilatı dün basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere 5 gün gibi çok kısa bir süre kala, ilimiz yerel basını ile buluşan AK Parti ailesi kahvaltıda önemli değerlendirmelerde de bulundu.
Kahvaltıya; AK Parti Kırklareli 1. sıra Milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz, ikinci sıra Milletvekili adayı Volkan Göç, üçüncü sıra Milletvekili adayı Kadriye Tokat, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve Kırklareli’nin yerel basın mensupları katılım gösterdiler.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, kahvaltı esnasında gazetecilere ilimiz ve ülke gündemini değerlendiren açıklamalarda da bulundu. Enerji konusunda önemli noktalara parmak basan Minsolmaz, enerjide ülkemizin daha da güçlenmesi, dışa bağımlılığın azaltması anlamında Türkiye’nin nükleer santrale ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Minsolmaz, hükümetin 16     yıldır Kırklareli’ne yatırımları adeta yağdırdığını belirterek; “Değerli basın mensupları yapılanlar ortada. Bakınız Kırklareli çok güzel bir devlet hastanesinde hizmet almakta. Evet, eksikleri olabilir ama bunlar zamanla onarılacaktır. Doktorlarımızın burada kariyer yapması anlamında çok ciddi çalışmalarımız olacak. Yine eğitimde gelinen noktada Kırklareli şu anda ilk 5  il içerisinde yer almaktadır. 2007 yılına kadar Kırklareli’nde üniversitenin “ü”sü yoktu. Ama şimdi 29.000 öğrenciye sahip bir üniversitemiz var. Hukuk fakültesi açıldı ve şimdi tıp fakültesi de açılacak. İnşallah teknopark ile de Kırklareli üretkenliğini artıracak” değerlendirmesinde bulundu.
“Tek bir lider var; Recep Tayyip Erdoğan”
Muhalefete de yüklenen Minsolmaz şöyle devam etti; “Ben bugün tüm sol seçmeni, Cumhur ittifakına oy vermeye çağırıyorum. Çünkü şu anda çevremizdeki emperyalist güçlerle, sömürgeyle mücadele eden tek bir lider var. O da; Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bir Che Guevera, bir Deniz Gezmiş yaratmaya gerek yok. Ben rahatlıkla gençlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek gösterebilirim. Ülkemizin etrafı şu anda ateşten çemberle kuşatılmış durumda. Terörün kökünü kurutmak için Münbiç’e kadar girdik. Ancak Sayın         Muharrem İnce; “İktidara gelirsek bu operasyonları durduracağız. Operasyonun başındaki komutanın apoletlerini sökeceğim” diyor. Kendisi Cumhurbaşkanı olamayacağı için bunları söylüyor.”
“HDP’nin oylarını toplama
derdindeler”
“Siz hiç Cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener, ya da Muharrem İnce’nin ağzından terörle ilgili bir söz duydunuz mu? Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan bu terör belasını bitirmek adına bir vaat, bir laf işittiniz mi? İşitemezsiniz. Neden? Çünkü PKK’nın, YPG’nin, PYD’nin arka bahçesi HDP’den “belki son anda oy toplarız” düşüncesiyle şu anda ağızlarını bıçak açmıyor. Sayın İnce’nin Edirne’de, “Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmesinin sebebi budur.
CHP’nin ekseni şu anda     kaymış durumdadır. Neye hizmet ettiği belli değildir.”
Muhalefetin ağzından “terör”
kelimesi çıkmıyor
Saadet Partisine de yüklenen Minsolmaz; “Sayın Temel Karamollaoğlu’nun ulaşım alanında ülkemize yapılan yatırımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalara ben anlam veremiyorum. “Hızlı tren gelmesin, yoksak göç artar” diyor. Yani tren olmasa göç olmayacak mı? Değerli arkadaşlar, ben muhalefet partilerinin seçim vaatlerini okudum. Hepsi de “Herşey çok güzel olacak” diyor. Ama nasıl olacak o yazmıyor. Suriye’de savaş bitecek diyor. Ama nasıl bitecek belirtilmiyor. AK Parti’nin seçim manifestosunu okursanız her şeyin nasıl bir plan çerçevesinde hazırlandığını, gün gün nelerin, nasıl yapılacağını görürsünüz.
Ama neyse ki, vatandaşımız her şeyin bilincinde. İnsanımız her şeyi ilmek ilmek kafasında dokuyor, görüyor, biliyor.
Ben, değerli hemşerilerime oy kullanırken tüm bunları düşünmelerini, seçim çalışmalarında “terör” kelimesini dahi ağızlarına almayan muhalefetin neden bu şekilde davrandığını göz önünde bulundurarak sandık başına gitmelerini rica ediyorum.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. dünyaya ibret olacaklar 20 Haziran 2018 Çarşamba 18:02:29

    "Millet herşeyin farkında" ve farkına vardı ki bir terörist iktidarı dört gün sonra alaşağı edip onaltı karanlık yıl ve onun sebebtarlarının yarattığı bu korkunç yağma ve yıkımın ilk ve son noktasına hesabını soracak kesinen.

  2. İbret almayı da bil 21 Haziran 2018 Perşembe 16:01:34

    Seçime girmiş yenmiş Bir daha girmiş bir daha yenmiş Sayısını unuttuğu kadar yenmiş. .. Sayın yorumcu bu defa da yenerse bence sen ibret almaya bak ve partinden bunu talep et. Bence oluşan tabloyu statükocu avranıp yorumlayamayanların oluşturduğu en büyük yobazlık bu.