Milletvekili Minsolmaz 15 Temmuz nedeniyle mesaj yayınladı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; 15 Temmuz akşamında Kırklareli ciddi bir mücadele verdi. Kırklarelililer o gece girişimde bulunan darbecilerin tanklarına karşı, göğüslerini siper ettiler” dedi.

Milletvekili Minsolmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz 2016 tarihinde yaşananları unutmadık unutturmayacağız. Tıpkı insanlar gibi, milletlerin de karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri, gerçekten erdemlerle doludur. Bu erdemlerden biri de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi dahi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların sonuncusu, 15 Temmuz 2016’da tüm dünyaya millet olma dersini bir kez daha verdi. Türk milletinin demokrasiye yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti’nin içte ve dışta bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hainlerin 15 Temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın erkek, Türk milletinden milyonlar bastırdı. Bizler o gece, demokrasimizi asla hainlerin eline bırakamazdık.
Bizim halkımız, millet olmanın verdiği inanç ve devlet büyüklerimizin verdiği güvenle sokaklara akın ederek asker görünümlü hainlere gereken dersi vermiştir.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol