Milletvekili Gündoğdu’dan Gazetemize Ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, 20 Eylül Pazartesi günü Medya Grubumuz tesislerine ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, yapılan kanaat önderleri buluşmasına katılan herkese teşekkür etti. 

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, gazetemize ziyarette bulundu.20 Eylül tarihinde gerçekleşen ziyarette Milletvekili Gündoğdu’yu; Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hacı Murat Taner ile Önadım Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ağırladı.
“Adım adım iktidara
yürüyoruz”
Milletvekili Vecdi Gündoğdu, ziyarette CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli ziyaretini değerlendirdi. Çok güzel bir programı geride bıraktıklarını söyleyen Milletvekili Gündoğdu, programa katılan kanaat önderleri, dernek başkanları ve muhtarlara teşekkür etti. Yapılan bu toplantıların belli bir zümreye değil tüm siyasi görüşteki kişilere ulaşmak açısından da önemli olduğunun altını çizen Gündoğdu, adım adım iktidara yürüdüklerini belirtti.
“Vatandaşlara sunabilecekleri vaatleri kalmadı”
Türkiye’nin ekonomik sürecini de değerlendiren Milletvekili Gündoğdu, hükümetin pandemiyi ekonomik sorunlar için bir bahane aracı olarak kullandığını ifade etti. CHP olarak seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Gündoğdu, her köyden en az bir CHP üyesi yapmak için çalıştıklarını söyledi. İktidarın gelecek seçim sürecinde vatandaşlara sunabilecekleri bir vaadi kalmadığını dile getiren Milletvekili Gündoğdu, ilk seçimlerde iktidara geleceklerini kaydetti. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol