Milletvekili Gündoğdu saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu saha çalışmalarına hızla devam ediyor. Gündoğdu bu kapsamda Kırklareli Merkez, Lüleburgaz, Babaeski'de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunurken, bugün de Pınarhisar ilçesinde Geleneksel halk Toplantısına katılacak. Milletvekili Gündoğdu yaptığı açıklamada; "TBMM’de ve sahada, vatandaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Milletin iktidarı, halkın iktidarı için çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmadan gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Bizler ve örgütümüz, partimize gönül verenlerle birlikte gayretle ve aşkla çalışırken en büyük rehberimiz; “Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umutsuz olmadım” diyen, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, azmi ve kararlılığıdır" dedi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, partililer ile birlikte saha çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gündoğdu yaptığı açıklamada; "TBMM’de ve sahada, vatandaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Milletin iktidarı, halkın iktidarı için çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmadan gönüllere dokunmaya devam ediyoruz" dedi. Milletvekili Gündoğdu açıklamasına şöyle devam etti;
"Saha çalışmalarımız kapsamında; 23.01.2023 tarihinde Lüleburgaz İlçemizde Haftalık Olağan Halk Toplantısına katılarak, hemşerilerimizle bir araya geldik. Ülke gündemini ve TBMM’deki çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra Lüleburgaz Pancar Bölge Şefliği arazisine sahip çıkan STK temsilcileriyle birlikte olduk, desteğimizi belirttik.
24.01.2023 tarihinde Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldık. Yeniden başkanlığa seçilen Sayın Halil Kahraman’ı ve Yönetim Kurulunu tebrik ettik, çalışmalarında başarılar diledik.
25.01.2023 tarihinde CHP Merkez İlçemizde Haftalık Olağan Halk Toplantımıza katılarak, il başkanlığı devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. 
26.01.2023 tarihinde Babaeski İlçemizde Haftalık Olağan Halk Toplantısına katılarak hemşerilerimizle bir araya geldik ve Babaeski Atatürkçü Düşünce Derneği’mizin düzenlediği Demokrasi Haftası etkinliğine katıldık. Daha sonra, Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledik.
27.01.2023 tarihinde STK ziyaretlerimiz kapsamında, Kırklareli Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Sayın Göksal Çidem ve yöneticilerini ziyaret ederek Kırklareli ve çevresinde canlı yaşamını koruma ve kollama mücadelesi veren dostlarla bir araya gelerek, Kırklareli’nde canlı yaşamını, ekosistemi koruma ve yaşatma çalışmaları konusunda emeği geçen tüm gönüllülere sonsuz teşekkürlerimizi ilettik, haklı mücadelelerinde birlikte olmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade ettik.
Yarın ise 28.01.2023 tarihinde ise Pınarhisar Geleneksel Halk Toplantısına katılacağız. Bizler ve örgütümüz, partimize gönül verenlerle birlikte gayretle ve aşkla çalışırken en büyük rehberimiz; “Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umutsuz olmadım” diyen, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, azmi ve kararlılığıdır." (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bir dönem daha 31 Ocak 2023 Salı 23:53:51

    Bir dönem daha de düşüp bayılalım. Yeter yerinize arık başkaları gelsin. Soru önergesi vermekten başka bir numaranızı görmedik. Hele diğer vekil-Turabi bey- hiç ümitlenmesin bile. Chp vekili olduğunu bile google araması ile öğreniyorum. O kadar yok ortada.

  2. Yenilere fırsat verin 02 Şubat 2023 Perşembe 21:45:16

    Yeter yeni isimlere fırsat verin artık. Nasılsa onlar da soru önergesinden başka bir şey yapmayacak. Ha siz ha onlar ?