Milletvekili Gündoğdu, Zonguldak'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu saha çalışmaları kapsamında Zonguldak'taydı. Saha çalışmasını değerlendiren Gündoğdu esnafın ve Zonguldak halkının nabzını tuttu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu saha çalışmaları kapsamında Zonguldak'taydı. Saha çalışmasını değerlendiren Gündoğdu şu tespitlerde bulundu;
"Ülkemizin dört bir köşesinde vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz.CHP Genel Merkezinin görevlendirmesiyle 3-6 Haziran 2022 tarihlerinde taşkömürü havzasının merkezi, ülkemizde emeğin başkenti olarak bilinen Zonguldak ilimize ve ilçelerine çalışma ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.Çalışmalarımızın ilk bölümüne Devrek ilçemize yaptığımız saha çalışmalarıyla başladık.
Daha sonra;
Zonguldak Milletvekilimiz Ünal Demirtaş ve Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt beraberindeki heyet ile Devrek’te esnaf ziyaretinde bulunduk. 
Zonguldak merkezindeki taksici, dolmuşçu esnafı ve sanayide esnaflarımızın dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.
Taksiciler ve minibüsçüler artan girdi maliyetlerinden şikayetçi. Fahiş akaryakıt fiyatları, araçların yedek parça ve bakım maliyetleri, trafik ve koltuk sigorta ücretleri ve hayat pahalılığından bıçak gibi kesilen işler esnaflarımızın en önemli sorunu olmuştur.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın Arabuluculuk Merkezi açılışına katılarak; Zonguldak Valisi, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Zonguldaklı iş insanları ve STK temsilcileriyle birlikte olduk, sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.
Ayrıca; Ereğli, Gökçebey İlçe ve Çaydeğirmeni Belde ziyaretleri gerçekleştirdik. Ziyaretlerimize; CHP Zonguldak İl Başkanımız Murat Pulat, Bakacakkadı Belediye Başkanımız Oktay Albuz , CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ile çok sayıda partililerimiz ve vatandaşlar eşlik ettiler. 
Gece gündüz demeden her vatandaşımızın kapısında, evinde, işinde, tarlasında, bağında, bahçesinde olmaya devam ediyoruz.
Umutsuzluk yok, çözüm CHP. Saygılarımla." (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol