Milletvekili Gündoğdu Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette faaliyetleri, projeler, coğrafi işaret alan ürünleri, hasat sezonu gibi konular konuşulurken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Ticaret Borsası’nanezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, meclis üyeleri ve istişare kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili Gündoğdu'yu toplantı salonunda ağırladı.
Turhan Altıntel, toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu'ya borsa faaliyetleri, projeler, coğrafi işaret alan ürünler, hasat sezonunda alınan ürün rekolteleri, tarım ve hayvancılıkta üreticilerinCovid-19 pandemisi dolayısıyla yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine bilgi verdi.
ziyarette Milletvekili Gündoğdu, Başkan Altıntel'in yaptığı ilimizin tarım ve hayvancılık sorunları ve çözüm önerileri sunumunun kendisi için de bir yol haritası olacağını söyledi. Çalışmalarında her zaman destek olacağını söyleyen Gündoğdu,misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Turhan Altıntel, Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu' ya yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti ve duyduğu memnuniyetiifade etti. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol