Milletvekili Gündoğdu; “Salgın Riski Devam Ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, Covid-19 hakkında vatandaşları uyardı. Salgın riskinin devam ettiğini kaydeden Milletvekili Gündoğdu; mesafe hijyen kurallarına halen uyulması gerektiğini vurguladı. 

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, hastalığın bitmediğini ifade ederek, açıklamalar gerçekleştirdi.
“Salgından korunmak için maske mesafe hijyen en büyük gücümüz”
Milletvekili Gündoğdu hastalığa yakalanan Milletvekillerine de şifa dileyerek; “Unutmayalım; salgından korunmak için maske mesafe hijyen en büyük gücümüz. Covid-19 testleri pozitif çıkan yol arkadaşlarım, Trabzon Milletvekilimiz Ahmet Kaya ve Osmaniye Milletvekilimiz Baha Ünlü'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor en kısa sürede sağlık, sıhhatle aramıza dönmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Artık herkesin bildiği uyarıları ( bildiği ama uygulamayı ihmal ettiği ) sanki Amerikayı keşfetmiş gbi habere çıkması ilginç.