Milletvekili Gündoğdu; “Her şey çok güzel oldu”

23 Haziran Pazar Günü tüm Türkiye’nin gözü İstanbul seçimlerindeydi. Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Kırklareli’nden siyasilerde adeta mega kentte kamp kurdu. Bu çalışmalarda yoğun görev alanlardan birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu olurken, Çatalca’da sandıkların başında yer aldı. Yapılan sayımların ardından Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu seçimleri 806 bin 415 farkla kazandı. Milletvekili Gündoğdu’da İmamoğlu’nu sosyal medyadan paylaştığı yazıyla tebrik ederek “Yapılan seçimlerin ülkemize ve İstanbul’umuza güzellikler getirmesini diliyor, “her şey çok güzel olacak” diyorum” şeklinde konuştu.

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimleri Pazar günü itibariyle sonuçlandı. Seçimin kazananı aldığı 4 milyon 741 bin 868 oy ile yüzde 54,21’lik oran yakalayan Millet İttifakının adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Seçim çalışmaları süresince İstanbul’un pek çok semtinde seçim çalışmalarına katılan Milletvekili Vecdi Gündoğdu, seçim gününde ise Çatalca semtinde sandık başındaydı. Kendisi ile beraber Milletvekili Sibel Özdemi̇r, Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök de Çatalca’da sandıkları gezdi.
“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten Gündoğdu, sosyal medyadan şu mesajı yayınladı; “Her şey çok güzel oldu. İstanbul’dan selamlar. Seçim sonuçları; başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'mize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol