Milletvekili Gündoğdu Ergene Havzasında İncelemeye Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Komisyonu ve CHP Su Komisyonunun Ergene Havzasında gerçekleştirdiği incelemeye katılım gösterdi.

İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Komisyonu ve CHP Su Komisyonu Üyeleri 2 Haziran (dün) Tekirdağ’da bulunan Ergene Havzasında düzenledi. Ergene Nehri’nin kirliliği ve Marmara Denizi’ndeki deniz salyası konularında incelemeler yapılan etkinliğe CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da katıldı.
Ergene ve Marmara Denizi Alarm Veriyor
İncelemeler hakkında konuşan Milletvekili Gündoğdu; “İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Komisyonu ve CHP Su Komisyonu Üyeleri olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Ali Öztunç başkanlığında Tekirdağ’a çalışma ziyareti gerçekleştirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, CHP Tekirdağ İl Başkanlığı, Liman, Balıkçılar, Şerefli Dere, Çorlu Belediye Başkanlığı, Ergene İlçesi, Ergene Belediye Başkanlığı ziyaretleri yaparak, Ergene Nehri’nin kirliliği ve Marmara Denizi’ndeki müsilaj -deniz salyası hakkında yetkililerden bilgi aldık, alınması gereken tedbirleri değerlendirdik” dedi. (B.Uçarkuş (Gültekin)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol