“Milletimiz 30 Ağustos’ta vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir”

 Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Büyük Zafer’in 97’inci yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile milletimizin vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiğini belirten Vali Osman Bilgin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı’nın aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun destansı mücadelesi sayesinde zafere dönüştüğü Büyük Zafer’in 97’ıncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Asırlardır hür yaşayan ve şanlı tarihi zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlığına göz dikenlere karşı, yokluklara rağmen azimle, inançla, birlik ve beraberlik içinde yekvücut olarak toprağını nasıl müdafaa ettiğinin canlı bir örneği olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile milletimiz, Vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, bayrağın göklerden asla indirilemeyeceğini, ezanların asla dindirilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, alnımızı ak, başımızı dik tutarak şanlı bir tarihi bizlere armağan eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyor; başta Kırklarelili hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, güvenlik güçlerimiz ve ailelerinin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, iyiliklerin artmasını ve kardeşliklerin ebediyete kadar sürmesini temenni ediyorum. “

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Son onsekiz yılda yunan işgaline verilen 157 ada adacık ve kayalıklar vatan toprağı değiller mi?