Millet ittifakı adayı Tuna Soykan; “Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden büyük değildir!”

Pazar günü yapılacak olan seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, bu kez Karakaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölünmüyoruz, böldürmüyoruz, birleşiyoruz diyen Mehmet Tuna Soykan, hiç kimsenin Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük olmadığını dile getirdi. 

Pazar günü yapılacak olan seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, bu kez Karakaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölünmüyoruz, böldürmüyoruz, birleşiyoruz diyen Mehmet Tuna Soykan, hiç kimsenin Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük olmadığını dile getirdi. Her gittiği mahallede olduğu gibi Karakaş Mahallesi’nde de projelerinden bahseden Tuna Soykan “Vilayet Meydanımızı yayalaştırma projemiz var. İstasyon Caddesi’ne artık sığmıyoruz ve orasını genişletmek istiyoruz. İstihdama yönelik belediyemizle yapacağımız projelerle gençlerimize iş sağlama azmindeyiz, bu projeleri ürettik ve bundan birçok yerde bahsettim. Kırklareli’ni kültür ve tarih kenti yapmak istiyoruz. Şehrimizde 8000 yıl öncesine uzanan kazılar var ve bunları pazarlamamız lazım. Kırklareli’yi ülkemize tanıtmamız gerekiyor. Bunu bugüne kadar yapamadık, inşallah biz geldiğimizde sizlerle birlikte yapacağız. Kırklareli’nde tarım yapan insanlarımız tarlalarını terk ettiler.
Köylerini terk edip buraya gelmeye başladılar. Halbuki Trakya toprakları ülkemizin en verimli topraklarından. Kırklareli’nde eko turizmi geliştireceğiz ve şehrimizin yöresel ürünlerini özellikle büyükşehirlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğu belediyelere pazarlama projemiz var. Bu sayede insanımızın cebine para girecek ve Kırklareli’nde refah artacak. Her mahalleye kreş projemiz var. Çalışan annelerimizi rahat ettirmek, çocuklarımıza güvenli bir biçimde bakmak için bütün mahallelerimize birer kreş açacağız. “ ifadelerini kullandı.
Üniversite öğrencileri için ayrı bir parantez açan Soykan, “Üniversite öğrencilerimiz için açacağımız gençlik merkezlerinde ücretsiz olarak sanatsal eğitimler verilecek. Genç kart ile üniversite öğrencilerinin ulaşımdaki giderleri azalacak. Bilim Parkı ile çok özel hizmetler vereceğiz. Otobüs duraklarında ücretsiz olarak internet hizmeti vereceğiz.” dedi.
Kadınlar ve yaşlılar için çok özel projeleri olduğunu söyleyen Tuna Soykan, “Üreten kadın merkezi kurarak kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Yaşlı insanlar için huzur köyü projemiz var. Bu projenin içerisinde tek katlı evler, merdiveni olmayan düz ayak mekanlar oluşturulacak. Burada ambulansı, reviri, doktoru, hemşiresi olan mekanlar oluşturulacak. Yaşlılarımız ömürlerinin sonunda bu köyde rahat edecekler. “ şeklinde konuştu.
Her yıl 1000 sporcu yetiştireceklerini belirten Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, “Çocuklarımızı sağlıklı yaşama teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spora teşvik edeceğiz. Her yıl 1000 sporcu yetiştirecek bir projemiz var. Buradan Kırklarelisporumuza da destek vereceğiz ve bizim sporcularımız Kırklarelispor’da top koşturmuş olacak. “ dedi.
Son olarak İYİ Parti ile yapılan ittifaktan bahseden Tuna Soykan, “Bu projeleri yaparken bildiğiniz gibi İyi Partili dostlarımızla birlikteyiz. Bir ittifak kurduk ve projelerimizi onlarla birlikte gerçekleştirmek üzere onlara belediye meclis listemizde yer verdik. Onlara sizden destek bekliyorum. 31 Mart’tan sonra belediye hizmetlerini daha üst düzeyde sürdüreceğiz. Belediye daha güvenilir daha şeffaf olacak. Belediyeye yatırdığınız her kuruşun hesabını vereceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Lideriniz öyle davranıyor ama 28 Mart 2019 Perşembe 16:10:33

    Chp.nin temel kuruluş değerlerini aşan hareketler ve ittifaklarla genel başkanınız öyle davranıyor ama.