Millet İttifakı Adayı Tuna Soykan, esnafı yalnız bırakmadı

Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmaları kapsamında cumartesi günü sanayi esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Tuna Soykan, vatandaşlara sucuk ekmek ve ayran ikramında bulundu.

Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tuna Soykan, 31 Mart sonrası yeniden Kırklareli’nde CHP bayrağının dalgalanacağını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırklareli’nde çok güçlü bir parti olduğunu belirten Tuna Soykan, “ Değerli sanayi esnafı arkadaşlarım, sucuk ekmek paylaşımımıza katılan dostlar hepiniz hoş geldiniz. 31 Mart’ta Kırklarelimizde bir seçim yapacağız. İnşallah yeniden Kırklarelimizde uzun yıllardır dalgalanan Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı Kırklareli kalesinde dalgalandıracağız. Bildiğiniz gibi Kırklareli’nde Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir partidir. Şimdi o güce İYİ Partili dostlarımız da katıldı. Onlarla birlikte daha güçlü hale geldik. Kırklarelimize hazırladığımız birçok projemiz var. Bunları gezdiğim yerlerde, kahvelerde anlatıyorum ve anlatmaya devam edeceğim. Projelerimizi görsel hale de getiriyoruz. Önümüzde ki günlerde bizi takip etmenizi istiyorum. Bizim önemli meselemiz memleket meselemizdir. Türkiye çapında CHP’li belediyelere verilecek oy, son zamanlarda mutfaktaki yangınlara bir nebze su sıkmak demektir, hayat pahalılığına dur demektir. Bizden esirgenen insan gibi yaşama hakkına dur demektir. Atatürk’e en çok sahip çıkan il olan Kırklareli, iktidara bir cevap vermeye hazır. Onlara bir sarı kart göstereceğiz, iktidardakilere kendinize gelin diyeceğiz, bu insanların emeklerini çalıyorsunuz diyeceğiz.
Burada sucuk ekmeği birlikte yiyeceğiz. İnşallah daha güzel günlerde 31 Mart’tan sonra Kırklareli Belediye Başkanı olarak hepinizin arasında bulunacağım. Size belediyenin kapılarının sonuna kadar açık olduğu, dileklerinizi her zaman iletebileceğiniz bir belediye, bir belediye başkanlığı sözü veriyorum. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum. “ ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Tuna Soykan, esnaf ve vatandaşlara sucuk ekmek ve ayran ikramında bulundu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bugüne kadar kaç esnafa hal hatır sormuşlar acaba ? Bu seçim olmasa belediye başkan adayları kaçıyla hasbihal ederlerdi ?

  2. Bi fotoğraf çekinebilir miyiz ? 12 Mart 2019 Salı 12:22:35

    Zaten normal zamand olması gerekeni marifet gibi sunuyorlar. Bir de fotoğraf çekinip basına verdiler mi ohhhh sizden iyi siyasetçi yok. Budur yani ?