“Millet Bahçesi Pınarhisar'a renk katacak”

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ı önceki gün Ankara’da ziyaret etti.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay müjdeyi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'a ziyarette bulunan Talay, “Festival Alanı olarak bilinen bölgemizde yaklaşık 25.000 m2'lik alanda, vatandaşlarımıza nefes olacak, yeni sosyal bir yaşam alanı için kollarımızı sıvadık. Daha yeşil, daha çevreci bir Pınarhisar için Doğa Dostu Belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ediyoruz.  Hayırlı Olsun Pınarhisar'ım!" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Orası vaktiyle gerçekten bir millet bahçesiydi. Fakat geçmiş başkan döneminde oradaki ağaçlar sökülerek pazar yeri ve festival alanına dönüştürüldü. Yeniden eski havasını bulacak olması ne güzel. Bir de orada şırıl şırıl akan sular kentin kimliğini yansıtacak şekilde sunulsa kanalların altına gizlenmese. Kaynarca ne güzel. Bizde de o olabilir.

  2. Sedat KARACADURALIOĞLU 05 Temmuz 2020 Pazar 13:26:06

    Pınarhisarda millet bahçesi vardı oradaki meyve ağaçlarını söküp festival alanı ve park havuz yapılmış.

  3. Trakyanın pek çok yerinde "ziraat bahçeleri" diye isimlendirilen millet bahçeleri vardı zaten. Malesef başka sebeplerle canıan okundu senelerce. O parti bu parti demeye de gerek yok. Hepsi mahvetti. En çevreci geçinenler bile. Pınarhisarda da ziraat bahçesi vardı. O bahçenin müştemilat binası malesef şimdi kafeye dönüştürüldü. Pazar yeri yapıldı ve betona gömüldü. Orada yüzlerce meyve ağacı ve kavaklar vardı. Geçtiğimiz belediye başkanı orayı pazar yerine dönüştürüp söktürdü. Şimdide pazar ile övünüyor.