Metin Şentürk’ten Engellilere Özel Moral Konseri

Kırklareli Valiliği himayesinde yürütülen "Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi" kapsamında ünlü şarkıcı Metin Şentürk ilimizde konser verdi. Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe engelliler ve aileleri katılım gösterdi. Esprili kişiliğiyle de tanınan Şentürk, izleyenlerini şarkıları ve esprileriyle eğlendirdi.

Etkinliğe; Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile kurum müdürleri ve engelliler katıldı.
Kırklareli Valiliği himayesinde yürütülen "Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi" çerçevesinde şarkıcı Metin Şentürk, konser verdi. Gerçekleştirilen etkinlikte Şentürk, şarkılarını seslendirirken, bazı engelliler şarkılara eşlik etti, bazısı cep telefonlarıyla çekim yaptı.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, etkinlikte yaptığı konuşmada, kimin ne zaman ve ne şekilde, neler yaşayacağını kimsenin bilmediğini, herkesin birer engelli adayı olduğunu söyledi.
“Engelli kardeşlerimize moral ve motivasyon olması amacıyla bu geceyi tertipledik”
Şentürk'ün de herkese bir örnek olduğunu ifade eden Bilgin, herkese yaşama sevincini, mutluluğu aşılayarak sevginin ne demek olduğunu müziği, eylemleri ve söylemleriyle gösterdiğini dile getirdi. Vali Bilgin konuşmasında; "Engelli kardeşlerimize moral ve motivasyon olması amacıyla bu geceyi tertipledik. Herkese güzel eğlenceler diliyorum. İnşallah 2022 yılı hayırlara vesile olur. İnşallah koronavirüs sürecinin bittiği, aynı zamanda dünyada alt üst olan dengelerin, ekonomik dengelerin normale döndüğü, dünya insanlarının barış, huzur ve mutluluk içerisinde yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. (V.Abuy)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol