Meslek Yüksekokulları Mezunlarını Uğurladı

Kayalı Yerleşkesi Spor Stadyumunda düzenlenen mezuniyet törenine Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar, Genel Sekreter Ahmet Şimşek, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Serkan Çalışkan, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Taysı, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Mülayim, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum, Kırklareli Üniversitesi akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreni, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Çağlar konuşmasında mezun öğrencilerin Ülkemiz için çok kıymetli birer hazine olduklarını ifade ederek, onları tebrik etti. Aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleri temennisinde bulundu.
Rektör Yardımcısının konuşmasının ardından derece ile mezun olan öğrencilere plaketleri takdim edildi. Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu birincisi Emirhan Ayar’a plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar takdim etti. Meslek Yüksekokulu ikincisi Gökhan Dönmez’e plaketini Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Serkan Çalışkan verdi.
Babaeski Meslek Yüksekokulu birincisi Tugay Kökten, Meslek Yüksekokulu ikincisi İlknur Menkaytman ve Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Gülden Başar plaketlerini Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Taysı’nın elinden aldı.
Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ikincisi Esmanur Aşıklı ve Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Ayşenur Küçük’e plaketlerini Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Mülayim verdi.
Vize Meslek Yüksekokulu birincisi Melda Dündar, Meslek Yüksekokulu ikincisi Burak Gezer ve Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Elif Çalışkan'a plaketlerini Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum takdim etti. Tören, mezun olan öğrencilerin mezuniyet andını okumaları ve ardından kep atmalarıyla sona erdi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol