Merve ve Dönem mutluluğa ilk adımı attılar

İlimiz esnaflarından Doğuş Kırtasiye ve Ada Çiçek in sahipleri Nesrin ve Abdullah Başkur çiftinin oğulları Dönem Başkur, Emekli Öğretmen Tuncay Şaban Canan ve Neşe Canan çiftinin kızları Merve Canan ile nişanlandı. 22 Temmuz Cumartesi akşamı kız tarafının evinde gerçekleşen isteme seremonisi ve nişan töreni ile birlikte Merve ve Dönem mutluluğa ilk adımı atmış oldu.
Her iki tarafın da yakın akraba ve dostlarının katıldığı bu mutlu gece ilk olarak söz kesme merasimiyle başladı. Erkek tarafının babasından kızını istemesi ve kız tarafının "Hayırlısı olsun" temennisi ile isteme töreni tamamlanmış oldu.
Nişan yüzüklerinin alkışlar eşliğinde kesilmesinin ardından, çekilen hatıra fotoğrafları da bu güzel akşamı ölümsüzleştirdi. Çiftin ailesi ve davetliler, çam sakızı çoban armağanı takılarını da hediye ederek, Merve ve Dönem’i bir kez daha tebrik ettiler. Nişan töreni pasta kesimi ile son buldu. Önadım Medya Grubu olarak bizler de Merve ve Dönem’e "mutluluklar" temennimizi sunuyor, mutluluklarının tamamına ermesini gönülden diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol