Merkez İlçe Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ekibi ile birlikte Merkez ilçede çalışmalarına devam ediyor. Geçen hafta gerçekleşen fırtına sonrası esnafları ziyaret ederek durumlarını inceleyen Toklucu, fırtına sonrası da esnaflarla buluştu. Onları dükkanlarında ziyaret etti. Hem sohbet etti hem de isteklerini dinledi. Sahada süren çalışmaların yanı sıra Parti çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Toklucu “Gönül Seferberliği” kapsamında üyelik işlemlerinin sürdüğünü söyledi. 

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kırklareli Merkez İlçe de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırklareli ve ilçelerinde etkili olan fırtına nedeniyle Merkez İlçe olarak ilk andan itibaren durumu yerinde görmek üzere hareket ettiklerini ifade eden Toklucu daha sonra ilgili kamu kurumlarının müdürlerini de ziyaret ederek hem bilgi aldıklarını hem de bilgi paylaşımında bulunduklarını anlattı. Bu kapsamda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde görüşmelerde bulunduklarını aktardı.
Esnafımızın yanındayız
Merkez İlçe Başkanı Toklucu, gerek fırtına gerekse sonrasında esnafın yanında olmaya devam ettikleri hafta boyunca esnaflarla bir araya gelerek hem sohbet ettiklerini hem de sorunlarını dinlediklerini anlattı. Sosyal medyanın gücünü kullanarak bunları takipçileri ve vatandaşlarla da paylaşmaya çalıştıklarını dile getiren Toklucu, kamu kurumları ile vatandaşlar arasında köprü olmaya, çözülebilecek sorunları çözmeye arayışında olduklarını kaydetti.
Partiye üye kazandırmak için çalışıyoruz
AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak Partiyle üye kazandırmaya yönelik çalışmalarının da sürdüğünü aktaran Toklucu, bu kapsamda gönlü AK Parti’den yana olanları Parti binasında ağırlayarak üyelik işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Toklucu hafta içinde Partiye yeni üyeler kazandırdıklarını bildirdi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hangi fırtına 18 Ocak 2022 Salı 18:16:09

    Tabiatın yarattığı fırtınanın izleri kısa sürede silinebilir fakat sizlerin yolaçtığınız fırtına kasırga tayfun ve zerzelelerin sonuçlarını silmek hayata geri dönmek yıllar alacak...

  2. MALUM TAHRİBATTAN KUDUZ HASTALIĞINDAN SAĞ ÇIKMAYI BAŞARABİLMİŞ VE HALEN KENDİNE GELEMEYEN ARAZ YIĞINI BİR KİMSE GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDEN 1000 YILLIK BÜYÜK ANADOLU HALKININ SİLKELENME FOTOĞRAFI. HAYATIN İÇİNDEN İNSANLAR. PLAJLARDA ZORLA SERE SERPE BALOLARDA SWINGERLARDAN DEĞİL... BİR MİLLETİN RUH ORMANINI ATEŞE VERENLERİN KENDİLERİ ARADA BELLİ OLMASIN DİYE HALKIN BÜTÜN BAKİYESİNİ TAHRİB EDİP BULANDIRANLARIN ŞAKŞAKÇILARI 20 YIL AHKAM KESİP ZORBALIK YAPAMAYINCA YAŞTAN MÜTEVELLİT DEMANS OLUP MAZİLERİNE DÖNME HÜLYALARINDA AMANSIZCA BOĞULUYORLAR. VAH VAH...