Merkez İlçe Başkanlığı Temayül yoklaması yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı Temayül yoklaması 12 Eylül Salı günü AK Parti İl binasında gerçekleşti. Merkez İlçe Başkanlığı aday adaylığına Akın Bilicioğlu, Özkan Özbalcı, Baki Bingül, Barış Teksin, Harun Sevim, Hayati Gürer, Nihat Sağlam aday oldu.
Kırklareli Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatı Temayül yoklaması geçtiğimiz gün AK Parti İl Binasında saat 13:00’da başladı. Temayül yoklamasına yoğun katılım gösteren partililer aday adaylarına başarılar diledi. Ana Kademe İl, Kadın, Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, Merkez İlçe Asil ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri oylarını kullanırken, Merkez İlçe Başkanlığı Aday Adaylığına Akın Bilicioğlu, Özkan Özbalcı, Baki Bingül, Barış Teksin, Harun Sevim, Hayati Gürer, Nihat Sağlam Temayül yoklamasında oy kullanamadı. Partililer “ Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. İnşallah hak eden kazanır” dediler. Arkasından Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “İlçe Başkanı aday adayı olan 7 arkadaşımız var. Hepsini tebrik ediyor ve kutluyorum. Temayül yoklamaları demokratik bir yarıştır. Yapılan temayül yoklamalarında çıkan sonucu göre adaylarımızı Ankara’ya götüreceğiz. Ana kademe il yönetimi ,gençlik ve kadinkollari il yoemtinleri 120 kişi. Merkez ilçe asil ve yedek Il Genel Merkez Belediye meclis 7 Belde belediye bşk Merkez Belde Bsk 3 Merkez Mahalle bşk Köy başkanları 40 224 kişi toplam temayulde oy için çağırıldı. Ayrıca koordinatör ile Yüz Yüz e görüşme de Eski il başkanları ve merkez ilçe Başkanları. Eski ve mevcut milletvekilleri İl Başkanı, kadın kolu ve gençlik kolu Başkanı. İl Genel meclis üyelerimizde oy kullandı. 14 Eylül 2017 Perşembe günü adaylarımız ile birlikte yola çıkacağız. Burada görüşmeler yapılacak. Merkez İlçe bizim için çok önemli. 2019 yılında Kırklareli Belediyesi’ni AK Parti iktidarı ile tanıştıracağız. İşte Merkez ilçenin bizim için önemi daha da artıyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada teşkilatlarımız ile birlikte gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” 

“7 aday için
154 partili oy kullandı”
“7 adayımız için toplam 154 partili vatandaşımız oy kullandı. Partili vatandaşlarımıza ilgisinden dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Teşkilatımız ile birlikte 2019 yılından Kırklareli Belediyesini AK Parti ile tanıştıracağız. Kırklarelili halkımızın sorunları tek tek ilgilenip çözeceğiz. Allahın izni ile 2019 yılına kadar teşkilatımız ve Kırklareli halkı ile birlikte Belediyemizi AK Parti ile tanıştıracağız”
“Kırklareli hazır”
“Mutlaka 2019 seçimlerinde bütün belediyelere AK Parti damgasını vurmamız gerekiyor. 2019 yılındaki seçimlerde Kırk Şehitler Tepesine bayrağımızı dikeceğimize inanıyorum. İnsan odaklı bir partiyiz. Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. 2 senedir partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir”
“Garip ve garibanın burada öncüsü olduk”
“ Gelen herkes iş istiyor. Bende gelen herkese evli olup, olmadığını, çocuklarının olup olmadığını soruyorum. Gerçekten evine çocuklarına ekmek götüremeyen aileler var. Kırklareli’nde işsizlik sorunu vasıflı elemanımızın olmadığından. İş beğenmezliği kaynıyor. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verip önümüzdeki 2019 seçiminde Kırklareli Belediyesini AK Parti ile tanıştıracağız ve istihdamı Kırklareli’nde artıracağız” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Burada takıldığım iki konuyu çözemedim 1. 2 senedir partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve dertlerini dinlemiştir 2.Kırklareli'nde işsizlik sorunu vasıflı elamanımızın olmadığından iş beğenmezliği kaynıyor MERAK ETTİM 1.akp son iki yıl'damı kapılarını açıp vatandaşın sorunlarını dinlemiş (daha önce neredeydi kırlareli'nde il teşkilatı yokmuydu ) 2.Kırklaeli'de işsizlik sorunu vasıflı elaman'ımızın olmadığından iş beğenmezliği kaynıyor (vasıflı elaman yetiştirmek belediye'nin görevimidir )