Merhaba Kirklareli

TESEKKÜRLER (ESOB) KIRKLARELI ESNAF VE SANATKAR ODALARI BIRLIÄzI   BASKANLIÄzI,TESEKKÜRLER ALI FUAT SEKER BASKANIM.

ESOB Esnaf ve Sanatkar Odalari Birligi Kirklareli'nde Kadin Girisimciligini Destekleme  Projesi kapsaminda Kirklareli Merkezde birinci kursta 26 ikinci kursta 32 ve Lüleburgaz'daki kursta 52 kadin girisimcilerimize toplamda 110 kadinimiza (girisimci olmak isteyen ve halihazirda girisimci olup isini gelistirmeyi hedefleyen )yönelik egitim ve danismanlik hizmetleri vermis ve sertifikalarini dagitmistir. Özveri ve sorumluluk proje sahibi olarak baskanligimizin bir onuru bence.

Çünkü TESK in baslattigi Proje sahipliginin ESOB tarafindan artan bir sayida egitimle biten kursu kadinlarimiza gelecekte basarilar getirecektir inancindayiz basin olarak da. Bunu kendisi zaten bir kadin girisimci olan Öznur Tüzün  hanim (gazete sahibemiz) adina da gazete çalisanlarimiz adina da rahatlikla söyleyebilirim. Çünkü hepsi de bu isin basindan beri kadinlarimizin arkasinda oldular.

Esnaf ve Sanatkar Odalarinin is kurma ve is gelistirme egitimleri sona ererken piyasalardaki tüm olumsuzluklara ragmen ekonomide bizde variz ve egitimler haziriz diyen hanimlarimizi çetin bir yol beklese de kadin emegi kadin istihdami ve kadin girisimciliginin ülkemiz için ehemmiyeti 20den fazla ilimizde gerçeklestirilen bu çalismalarda çalisan herkese de sükran borcumuz var diyoruz. Ama benim Dilek Giray hanima da ayri bir tesekkürüm var ki kadinlar için çirpinan özel bir kalbi oldugu için. Ve hocalarimiza da tesekkür ederim bizi egittikleri için.

KOLAY GELSIN KIRKLARELI KADINLARIM

KOLAY GELSIN TÜRK KADINLARIM

haticekunt@gazetetrakya.com

 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hatıce kunt merhaba kırklareli 20 Kasım 2022 Pazar 13:03:02

    KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNDE DEVAM EDİLİYORU GÖRMEK MUTLULUKTU