Merhaba Kırklareli

Önadım Medya Grubu yepyeni bir oluşum, yeni bir solukla karşınızda. İlkeli dürüst ve objektif haber yayıncılığından taviz vermeden Kırklareli'de ve tüm Trakya'da giderek büyüyen, birçok projeye imza atan Önadım Medya Grubu son olarak "Gazete Kırklareli" ile ismine yakışan bir yayına imza atıyor…

"Merhaba Kırklareli" diyerek çıkıyoruz yola. 1992 yılında kurulan Önadım Gazetesi, mevcut sahibi Öznur Tüzün önderliğinde büyümeye devam ediyor. Önadım'ın ardından sırasıyla günlük olarak Kırklar Haber'i, daha sonra ise süreli yayın yapan Gazete Trakya gazetesini Kırklareli'ne ve Trakya'ya kazandıran Tüzün, sadece kağıt üzerinde değil, yaşadığımız iletişim çağına da uygun olarak dijital yayınlar aracılığı ile kamuoyunu "haberdar" etmek adına pekçok başarılı çalışma ve projeye imza attı.
Artık sadece Trakya'nın değil, tüm ülkenin "Trakya" temsilcisi sıfatını alan gazetetrakya.com web sitemiz'in yanı sıra, haber-video portalımız kirklartv.com, internet radyoculuğuna yeni bir soluk getiren radyokirklar.com ve günlük gazetelerimize sanal ortamda ulaşabileceğiniz kirklarhabergazetesi.com ile onadımgazetesi.com web sitelerimiz ile ailemiz her geçen gün genişlemeye devam ediyor.
Ailenin son üyesi…
Ve işte ailemizin son üyesi haftalık gazeteler arasında Kırklareli'ne yeni bir soluk kazandıracak olan "Gazete Kırklareli" yayın hayatına bugün itibariyle başladı. Amacımız ilkeli dürüst ve objektif haber yayıncılığından taviz vermeden kamuoyunu "haberdar" etmek…
Bu çerçevede birçok çalışmaya imza atmaya da hazırlanan Gazetemiz sahibi Öznur Tüzün daha önce de yaptığı açıklamalarında bu çalışmaların sinyallerini vermişti. Önadım Medya Grubu olarak Uzunköprü Adalet Gazetesi'ni bugün itibariyle bünyelerine kattıklarını ayrıca 91.5'den yayın yapan Radyo 22'nin bulunduğu şirketi de satın aldıklarını açıklayan Tüzün, "Yerel imkansızlıklardan dolayı yayınına ara veren televizyonlarını da bünyemize kattık ve yakında yayınlarına yeniden başlayacak. Şenol Goncagül'ün başında olduğu uluslararası yeni yüzüyle yayın hayatına devam eden Gazetetrakya tüm orta Avrupa ve Balkanlar'da aktif hale geliyor. Evrensekiz, Marmaracık yeni adıyla Ergene Belediyesi sınırları içerisinde çekim platoları içinde olacak yeni bir gazete planlıyoruz. Oradan da amacımız Çorlu, Tekirdağ hakimiyetini biraz daha fazlalaştırmak.
Televizyonun bir diğer ana platosu televizyonculuk açısından büyük bir eksiği kapatacağını düşündüğümüz Kırklareli'de olacak. Yayın noktası Uzunköprü olacak. Çok işimiz var ve herkesin desteğini bekliyoruz. Kırklareli ile Kırıkkale'yi karıştıran zihniyet artık Kırklareli'de dimdik duran yerel medyayı konuşmaya başladı" demişti.
İşte o projelerin ayak seslerinin bir belirtisi olan Gazete Kırklareli bugün itibariye yayın hayatına başladı.
Merhaba Kırklareli, Merhaba Trakya!

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ben istanbulda yaşayan bir Kırklareli li olarak sizlerle gurur duyuyorum.