Merhaba Kirklareli

   22.DOLAYISIYLA GEREK MILLETVEKILI GEREKSE VALIMIZ VE BÖLGE YETKILILERIMIZ DE HANIMLARIMIZA MERHABA DEMEDEN SALONA GEÇMEDILER VE PROGRAM SONRASI DA HER ISLE AYRI AYRI ILGILENDILER.

23.       EN MÜHIMI KIRKLARELINDE EL EMEKLERININ SATISI ZORDU. KIPA HANIMLARIMIZA STAND VERMEYE SÖZ VERDI. AMMA SÜREKLILIÄzI VE KAPASITEYI TESBIT ETMEK GEREKTI VE SIMDILERDE O YAPILIYOR.

24.       BU ARADA ISTANBULA EMEKLERIMIZIN GELMESI IÇIN HEM YILDIZ HANIM HEM DE BEN KOLLARI SIVADIK.

25.       TABII ILETISIM IÇIN DE BIR MAIL ADRESI GEREKTI ROTA BILISIMDEKI ÇETIN KARDESIMIZ BIZE BIR MAIL ADRESI DE ALDI. Hotmailden kirklrelikadin olarak. Önerilerinizi bekliyoruz tenkitlerinizi de.

26.       BANA BUNDAN SONRASINDA AÇIKLAMALAR YAP DENDI.

KESKE SAHIP OLDUÄzUM DIPLOMALARI ANLATMASAYDIM DIYORUM. VEYA KADINLARIN  BILIMINI ONLARA ANLATMASAYDIM. EÄzER BIZ BU GÜN KADIN EMEÄzINI KONUSACAKSAK SADECE NAKIS VE TAKI EL EMEÄzI OLAMAZ KIRSALDA YETISEN HER SEY DE EL EMEÄzIDIR.

27.       SIMDILERDE BERRIN HANIMIN ESI ERDAL BEY TÜZÜÄzÜMÜZÜ  HAZIRLADI ÇALISMALARI YAPIP DEÄzISIKLIKLERI ERDAL BEYE SUNDUM. HATTA HER BOS OLDUÄzUM ANDA ÇANTAMDA GEZEN TÜZÜK 

ÖRNEÄzI ÜZERINDE ÇALISMALAR YAPTIM. Düzeltmeleri de Erdal beyle görüstük gerekli olanlari da koymustur tüzügümüze.

28. DERNEK ADINI YETKILILERIMIZ DE UZUN BULDULAR. VE ISIM 

KIRKLARELI KADIN GIRSIMCILIÄzI DERNEÄzI OLARAK DEÄzISTIRILDI.

 29 TÜM ÇALISANLARA SUKRANLARIMI SUNARIM. VE GELECEKTE HANIMLARIMIZA BASARILAR DILERIM

Ben kurulabilecek bir dernegin kurulus kismindaki olaylari buraya kadar yaptim.benden helal olsun diyorum.

Bazen insanlara beylik verdiginizde ilk is babasinin basini keser bazi insanlar.

Hanimlar böyle bir yolda çiktigimiz bu yolda Kirklareli hanimlarinin yolunu açmak benim egitimin ve görgümün bir parçasidir hatta Kirklarelili degil Kibrisli dogumlu olsam da.

Ben sizlere bilgimi ve görgümü sundum bundan sonra herkes projesini üretsin. Ilk kurulacak dernegin yönetimi Kirklareli dogumlu olsun deniyorsa buyurun densin yeter ki is yapin. Simdi tüzüge kurucu üye olarak imza attim. Sadece zor zamanlarinizda da arkanizda olacagim.

 SIMDI EN SON VE ZOR KARARA IMZA ATMAK GEREKTI.

YENI KURULACAK BIR SEYI BURAYA KADAR GETIREBILDIKTEN SONRA KOORDINASYON OLARAK KIRKLARELI KADINLARIM MENNUN OLSUN DIYEREKTEN GERI ÇEKILMEM GEREKTI. TECRÜBE VE KIMLIÄzIMI BU KADAR KULLANDIRMAK BÖLGE MENFAATINE IDI VE BEN BU YOLA ÇIKARKEN TOPLUM MENFAATINE YOLA ÇIKTIM.

BANA ISLERI KOORDINE EDIP DE BASKANLIÄzINI GÖTÜRECEKSIN DIYEN YETKILILERIME VE INSANIMA DA HAYIR DIYORUM. IS yapmak için baskan degil yönetici olmak insan olmak dürüst olmak seffaf olmak insanlari arkadan vurmak ve o sehirde dogmadi diye yargilamak hiç birimize düsmez.

KIRKLARELI KADINLARIM ILK KURULACAK DERNEKLERNI KIRKLARELI DOÄzUMLU BIRININ KURMASINI ISTIYORLARSA KURABILIRLER. YETERKI POJELERI ILE GELSINLER.

BÜYÜK ÖZVERI ILE KIRKLARELI KADINLARIM IÇIN BÖYLE BIR YOLA ÇIKMISSAK BEN ÖNLERINI KESMEK DEÄzIL ONLARIN YOLLARINI AÇACAÄzIM VE ONLARA BASARI DILEYECEÄzIM. SIKINTIYA DÜSTÜKLERINDE DE YANINDA OLACAÄzIM. Hatta tekrar ediyorum gidip tüzüge imza attim. Amma her sayfayi da imza gerekir dedigimde yapilmadiysa tekrar imzalanacak demektir. Bu gün toplaniyoruz.

BU ARADA KADIN KURULUSLARI BASKANIMIZ ANKARADAN KADIN KURULUSU OLARAK BIZLERE BASARILAR DILEDIKLERI VE ÇALISMALARDAN DA MUTLULUK DUYDUKLARINI DA EKLEMEYI BORÇ BILIRIM. Yeni ir uluslararasi öneriyi de bu gün toplantiya getirebilecegim. Kadinlarimiz nerede olmak istiyorlar ve hedefleri nelerdir karar versinler.

NASIHAT VE TECRÜBE AKTARIMI ILE YAZMAYA ÇALISTIM VE BAZI SEYLERI DE YAZMAMAK DAHA GÜZEL DIYE DÜSÜNDÜM ANLAMAK VE AFFETMEK BASARI DILEMEKTE ERDEMDIR DEDIM YINE DE SÜRÇÜ LISAN ETTIMSE AFFOLA.ru veya yanlis irklarelili kadimlarimla duydugum gibi

BASARILAR DILERIM

Bu gün benim için çok sevinçli bir gün kibrista ulusal birlik partisi seçimi kazandi. Insan her yerin yerlisidir.

Eroglu ile akraba oldugum için onur duyarim. 

KOLAY GELSIN.

 Kirklareli'nde ikinci kadin girisimciligi kursu da bitti. 38 kisinin katilimi ile baslayan egitim sona erdi.

Kadin girsimciliginin önemini kavrayan kadinlarimiz bu kez bu kursun Kirklareli Lüleburgaz'da da yapilmasi için istekliligini göstermistir. Konfederasyon yetkililerimiz konuyu degerlendirip  üçüncü kadin girisimciligi kursunun da bu ilçemizde açilmasina karar vermislerdir.               Bitti

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ BİTMEYEN BİR KONU