Meral Akşener Kırklareli’ndeydi

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’nin Kırklareli Binası açılışı için Kırklareli’ne geldi. 29 Aralık Cuma günü saat 12.30’da Kırklareli’ne gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sağanak yağış altında Kırklarelililer ile buluştu. Kırklareli’nde yağmur altında Cumhuriyet Caddesi’nde trafiğe kapatılmış alanda kurulan kürsüden halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, daha sonra Aral Pasajı’ndaki parti binasının açılışını gerçekleştirdi. Akşener, Parti Binasının açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akşener, programında bulunan esnaf ziyaretlerini sağanak yağıştan dolayı iptal etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırklareli’nde yağmur altında partililer ve vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti Kırklareli teşkilatı, Babaeski’de otoban gişelerinde genel başkan Akşener’e eşlik etti. Kırklareli’nde kendisi için hazırlanmış olan Cumhuriyet Caddesi’ndeki alanda yağmur altında kısa bir konuşma gerçekleştiren Akşener, konuşmasının başında barış güvercinleri uçurdu. Halkın hediye ettiği eşarbı kabul eden Akşener, hediyeyi sunan kadın üyeye teşekkür etti. Programın devamında; İYİ Parti Kırklareli Parti Binası’nın kurdelesini Genel Başkan Meral Akşener kesti. Akşener, parti binasında basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirerek soruları cevapladı. Toplantının sonunda partiye üye olan il meclis üyesine ve diğer üyelere parti rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Daha önce esnaf ziyaretleri yapacağı duyurulan Akşener, sağanak yağmur yağışı yüzünden programını iptal etti.
İYİ Parti liderini Kırklareli programında şehrimizde İYİ Parti Kırklareli İl Kurucu Başkanı Savaş Çekinmez, İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Kırklareli Kurucu Merkez İlçe Başkanı Burcu Özer, kurucu ilçe başkanları, partili üyeler ve Kırklarelili vatandaşlar takip etti.
“Güneş doğdu ve doğacak”
Cumhuriyet Caddesi’nde yaptığı konuşmasında kardeşlerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, erkeklerimiz, inşallah bu ülkeye güneş doğdu ve doğacak diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; ‘’Kararlılık gösteren arkadaşlarım adına ve burada toplanarak herkese bir mesaj veren sizler adına diyorum ki; İYİ Parti aynı zamanda bir cesurlar hareketidir’’dedi.
Parti binasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; ‘’İl binamızı açıyoruz, rutinimiz böyle, sonra basın mensuplarıyla bir araya geliyoruz. Ondan sonra da bir esnaf ziyareti yaparak onları dinliyoruz, sebebi ziyaretim budur’’diye konuştu.
‘’Sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapacağız’’
Seçim çalışmalarından bahseden Akşener; ‘’Seçim eğitim merkezi diye bir merkez kurduk. Ekip başları olarak eğitmek üzere. Burcu Akçaru diye bir kızımız var. O daha evvel Ankara’nın oylarını, Türkiye’nin oylarını ve gurbetin oylarını çalıştı. Onunla bu referandumda biz birlikte çalıştık. Müşahit kartı açısından. Birincisi sivil toplum örgütleriyle kesinlikle işbirliği yapacağız’’ dedi.
“Milletvekili imzası ile aday
olmayacağım”
Sorulan Cumhurbaşkanlığı’na aday olacak mısınız? Sorusuna yanıt veren Akşener, aday olması durumunda bunu milletvekili imzaları ile yapmayacağının altını çizdi ve halkın imzaları ile aday olabileceğini söyledi. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında sorulan soruya, “Kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol