Memleket Partisi Genel Başkanı İnce Uzunköprü’deydi “İktidarı da Muhalefeti de Toptan Göndereceğiz”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti çalışmaları kapsamında Edirne’nin ardından ilçemiz Uzunköprü’ye de geldi. Ziraat Bankası önünde partisinin otobüsünden inen İnce’yi ilk önce partililer karşıladı. Ardından kahvehaneye giren İnce burada vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Burada genel ekonomik durum eleştiren İnce, insanların alım gücünün günden günde düştüğünü ifade ederek 6’lı masanın da umut vaat etmediğini vurgulayarak, “İnsanlar geçim derdine düşmüş durumdalar. Ancak muhalefet de umut vermiyor. Televizyonlarda bize karşı bir ambargo var. Bizi göstermiyorlar. İşte biz sahaya vatandaşımıza inerek derdimizi anlatıyoruz. 24 Haziran’da 6’lı masayı da, iktidarı da toptan göndereceğiz” dedi. İnce ardından partililer ile birlikte Gazi Caddesinde yürüyerek esnafa hayırlı işler diledi.

Edirne Programı kapsamında ilk olarak merkezde bir dizi temasta bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ardından ilçemize bir ziyarette bulundu. Partililer tarafından Ziraat Bankası önünde karşılanan İnce, Memleket Partisi İlçe Başkanı İnanç Sülüş’ün refakatinde kahvehane ziyaretinin ardından sırayla Gazi Caddesi boyunca esnafa hayırlı işler diledi. Girdiği her dükkanda fiyatları soran İnce, enflasyon ve ekonomik krizin her geçen gün vatandaşı ve esnafı ciddi manada derinden etkilediğini vurguladı. Gazi Caddesi boyunca vatandaşların fotoğraf çektirme isteğini kırmayan İnce’ye özellikle gençlerin ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

ANNESİYLE KONUŞAN GENÇ
KIZDAN TELEFONU İSTEDİ, “ALO
BEN MUHARREM İNCE”

Caddede yürürken bir anda karşısında Muharrem İnce’yi gören bir genç kız annesine “Galiba Muharrem İnce burada” demesiyle İnce telefonu istedi. Genç kızın annesiyle konuşan İnce, “Alo ben Muharrem İnce, Uzunköprü’deyiz kızınız sizinle telefonla konuşurken bize rast geldi. Ben de size bir merhaba demek istedim” dedi. Ardından eşinin de İnce ile konuşmak istediğini belirten kadın telefonu eşine verdi. Kızın babasına da merhaba diyen İnce gezisine devam etti.

MEŞHUR UZUNKÖPRÜ KÖFTESİNİN
TADINA BAKTI
İnce, Gazi Caddesindeki turunun ardından Uzunköprü’nün meşhur köftesinin tadına baktı. Partililer ve basın mensuplarının da yer aldığı ekiple birlikte Uzunköprü Köftecisinde akşam yemeği yiyen İnce, Uzunköprü köftesine bayıldığını ifade etti. Ardından parti otobüsüne yönelen İnce son olarak burada basına kısa bir değerlendirme yaptı. İnce burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’de medyanın hali ortada medyanın ezici çoğunluğu iktidarın elinde gerisi de muhalefetin kontrolünde. Biz ne İsa’ya yaranabiliyoruz ne Musa’ya. İktidar medyası da göstermiyor. Allah’tan yerel medya var. Biz tabana kuvvet seçim yöntemini kullanıyoruz. İlçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy ayak basmadığımız il ilçe değil köy kalmayacak. Bizim diğerleri gibi hazine yardımız yok, belediyemiz yok. Bugün de Uzunköprü’deyiz. Şimdi Keşan’a gideceğiz. Oradan da Çanakkale’ye geçeceğiz. O yüzden biz ‘ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan diyoruz’ herkese hayırlı akşamlar” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol