Melih Faik Çiler toprağa verildi

Uzun süredir tedavi gören Kırklareli’nin tanınmış isimlerinden Av. Mehmet Çiler’in kardeşi, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler’in Amcası Melih Faik Çiler Hakkın Rahmetine kavuştu. Melih Faik Çiler’in cenazesi dün İstanbul’da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'in amcası, Kırklareli Belediye Eski Meclis Üyesi Mehmet Çiler'in kardeşi Melih Faik Çiler önceki gün hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gören Çiler için 10 Eylül 2019 Salı günü İstanbul Kavacık ,Yıldırım Bayezid Camiinde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Anadolu Kavağı Mezarlığına defnedilen merhumun cenazesinde AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Belediye Eski Meclis Üyesi Mehmet Hilmi Çiler’de hazır bulundu. Kırklar Haber Gazetesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine ise başsağlığı dileriz...

Melih Faik Çiler

21 Kasım 1953 Kırklareli doğumlu. İTÜ Kimya Mühendisi mezunu ve doktora yaptı. Tübitak'ta ilk çalışma hayatına başladı, daha sonra özel sektörde kendi şirketini Envirotek Arıtma A.ş. kurdu. Türkiye'deki bir çok önemli firmanın üretim tesislerinin ve fabrikalarının atıksu arıtma tesislerinin anahtar teslim işlerini yapti. Türkiye'de bir çok ödüllere imza attı. Dr. Melih Faik Çiler evli ve 1 çocuk babasıydı. Yaklaşık 10 yıldır Ms hastası iken kansere yakalanmış ve 1.5 yıldır gördüğü kemoterapi tedavisinden sonra 10 gün önce kaldırıldığı hastanede yoğun bakımında 09 eylül 2019 sabah 10.30 da vefat etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol