Mehmetçik Vakfından Önadım’a ziyaret

TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Süleyman Çakır ve Vakıf Personeli Caner Aydos dün Öznur Tüzün’ün misafirleriydi. Vakıf Temsilcileri Mehmetçik Vakfı’na olan desteklerinden ötürü, gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’e teşekkür ettiler ve ziyaret anısına kendisine bir hediye sundular. Tüzün; “Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. Vakıf temsilcileri bir kez daha kurban bayramı öncesinde vatandaşlara seslenerek kurban bağışlarını Mehmetçik Vakfına bağışlamaları yönünde çağrıda bulundular. 

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Süleyman Çakır ve Vakıf Personeli Caner Aydos dün Önadım Medya Grubunu ziyaret ettiler. Vakıf Temsilcileri Mehmetçik Vakfı’na olan desteklerinden ötürü, gazetemiz sahibi Öznur Tüzün’e teşekkür ettiler ve ziyaret anısına kendisine bir hediye sundular. Önadım Gazetesi’nde bedelsiz olarak yayınlanan Mehmetçik Vakfı ilanları için ayrıca teşekkürler eden misafirlere açıklamada bulunan Tüzün; “Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. Vakıf temsilcileri bir kez daha kurban bayramı öncesinde vatandaşlara seslenerek kurban bağışlarını Mehmetçik Vakfına bağışlamaları yönünde çağrıda bulundular. Ziyaret daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.
Mehmetçik Vakfı
TSK Mehmetçik Vakfı, kurulduğu 17 Mayıs 1982 tarihinden bu yana, vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı, halkımızın huzuru için, yaptığı askerlik görevi esnasında, şehit veya gazi olan ya da herhangi bir nedenle hayatını kaybeden erbaş ve erlerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlamakta onların en değerli emanetleri olan çocuklarını üniversite seviyesi dâhil okutmaktadır.
Vakıf gücünü, yardımlaşma duygusu yüksek yüce Türk milletinden almaktadır. Vakfa maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen kişi ve kurumların destekleri ile bu gücü artarak devam etmektedir.
Yapılan açıklamada; “Biriktirdiği harçlığını Vakfımıza gönderen öğrencimizden, sattığı ilk simidin ücretini Vakfımıza göndermek üzere aracındaki kumbarada biriktiren simitçimizden, Mehmetçik e feda olsun diyerek bileziğini satan teyzemize kadar, yüce gönüllü bağışçılarımızdan geleni, bir kuruşuna bile halel getirmeden, şehit ve gazı ailelerine aktarmak temel görevimizdir.
Bu doğrultuda verebileceğiniz önemli destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyor, Kınalı Kuzularımızın bizlere emaneti olan Şehit ve Gazı Mehmetçik Ailelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dendi.
(F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol