Medyayı soluklandıracak projede yeni gelişme

Hem ulusal hem de yerel basın için bir soluklanma durağı olacak “Ulusal ve Yerel Medya Dinlenme Tesisleri”nde yeni gelişme yaşandı. 8 Temmuz Çarşamba günü İl genel Meclisi toplantısında görüşülen konu oy birliği ile İmar ve bayındırlık
Komisyonuna havale edilirken, en yakın zamanda olumlu sonuçlanması bekleniyor. Tesisin hizmete girmesi ile Demircihalil Köyü taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile adını duyuracak.

Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’ün öncü olduğu “Ulusal ve Yerel Medya Dinlenme Tesisleri” projesi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.
Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin hayata geçirilmesi için bir adım da Kırklareli İI Genel Meclisinin üçüncü birleşiminde atıldı. Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis ile Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak. İl Genel meclisine yeniden gelen madde incelenmesi için İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol