Meclis tatile girdi

27. Dönem 5. Yasama Yılını tamamlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 1 Ekim 2022 tarihinde açılmak üzere tatile girdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 27. Dönem 5. Yasama Yılında yapılar düzenleme ve yasalaşan kanunların hayırlı olmasını diledi.

Meclis'te yasama yılı 1 Temmuz 2022 Cuma itibariyle bitti. 27. Dönem 5’nci Yasama Yılı’nın sona ermesi ile birlikte AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da bir paylaşım yaparak bu sürede yapılan düzenlemeler ve çıkarılan kanunların hayırlı olmasını diledi.
Minsolmaz, “27. Dönem 5. Yasama Yılı dün akşam itibariyle sona erdi. Ek Bütçe, Askerlik, E-Ticaret, Kamu görevlilerinin ek göstergelerinde artış, En düşük emekli aylığının 3500 TL olması, Öğrenci affı, Doktora sonrası sözleşmeli, araştırmacı istihdamı gibi düzenlemeleri içeren kanun tekliflerimizi yasalaştırdık. Hayırlı olsun” dedi. 
Meclis 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 14.00'te toplanacak. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ekmeğe talimken millet 04 Temmuz 2022 Pazartesi 15:57:48

    Tepeden emirlerin imza yeri meclis zaten lüks yemekli bol maaşlı harcirahlı sayısız imtiyazlı gel keyfim tatil yeri. Şimdi de yerli tatilden yorgun tatilciler yurt dışlarına gidip tatil yorgunlarından kurtulacaklar lüks yerlerde ilave tatillerle