Mavi Kapaklar, Mutlu Hayatlar

Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları’nda eğitim ve öğretim hayatına devam eden öğrenciler, biriktirdikleri mavi kapakları Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği’ne bağışladılar.

Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice Köseoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayfer Karakedi, Arzu Elbüken ve İlhan Özdemir ile birlikte Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları öğrencileri tarafından yapılan bağışı okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlik ile kabul ettiler. Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve okul yetkilileri büyük bir duyarlılık örneği sergilediler. Kendisi de engelli annesi olduğunu ifade eden Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Köseoğlu “Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları ile geçmişten bugüne aramızda çok ciddi bir gönül bağı var. Bölgemizde ki engellilerin, hayat standartlarının yükseltilmesi konusunda hassasiyet gösteren okul yönetimi ve değerli öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“Öğrencilerimizin merhamet sahibi olmaları,
geleceğimizin bugünlerden daha aydınlık olacağının en net göstergesidir”
Yapılan bağışın devamının olacağının altını çizen Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları Sahibi Ferit Kaya ise açıklamasında “Bugün burada öğrencilerimizin sergilemiş olduğu davranış, yarınlarımız adına umut vericiydi. Öğrencilerimizin merhamet sahibi olmaları, geleceğimizin bugünlerden daha aydınlık ve müreffeh olacağının en net göstergesidir.
Ben bu bağlamda engellilerin yaşadıkları sorunlara kayıtsız kalmayan öğrencilerime canı gönülden teşekkür ediyor, engelli vatandaşlarımıza umut ışığı olmak adına canla-başla mücadele eden KEYD ailesine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Başkanı Behice Köseoğlu’nun yapmış olduğu konuşmadan çok etkilendiklerini ifade eden Tiyatro Kulübü Öğrencileri, bu yıl düzenleyecekleri sahne oyunundan elde edilecek olan gelir ile bir engelliye akülü sandalye hediye etmek istediklerini söylediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol