Maskesiz dolaşan 23 kişiye ceza

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Babaeski ve Vize’de maskesiz dolaşan toplam 23 kişi hakkında 20700 TL idari para cezası uygulanması için tutanak tuttu

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdikleri denetimlerde Kovid 19 önlemleri kapsamında hazırlanan yönetmeliklere uymadığı belirlenen kişiler hakkında idari para cezası uygulanması için tutanak tuttu. Bu kapsamda Babaeski’ye bağlı Büyükmandıra, Alpullu Beldesi ve Katranca Köyünde, gerçekleştirilen denetimler sırasında, maskesiz dolaştığı tespit edilen 4 kişi hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi kapsamında kişi başı 900,00 TL olmak üzere toplam 3 bin 600 TL idari para cezası uygulanması için tutanak tutuldu. Hazırlanan tutanaklar Babaeski Kaymakamlığına gönderildi.
Vize’de maskesiz dolaşan 19 kişiye tutanak
Vize’ye bağlı Kıyıköy Beldesinde Covid-19 kapsamında gerçekleştirilen devriye sırasında ise, maskesiz olarak dolaşan 19 kişi hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi kapsamında, kişi başı 900,00 TL olmak üzere toplam 17 bin 100 TL idari para cezası uygulanması için tutanak hazırlandı. Tutanaklar Vize Kaymakamlığına gönderildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol