Masa Tenisinde Dünya Üçüncüsü Çetiner törenle karşılandı

Çekya'da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncüsü olan Milli Sporcu Erman Çetiner, Kırklareli’nde düzenlenen törenle karşılandı. Çetiner’i İstanbul Havalimanı'nda karşılaması için Kırklareli Valisi Birol Ekici, Makam aracını görevlendirdi.

Masa Tenisi Kategorisinde Dünya Üçüncüsü Olan Milli Sporcumuz Erman Çetiner, ilimizde törenle karşılandı. Kırklareli Valisi Birol Ekici, Çekya'da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncüsü olan milli sporcumuz Erman Çetiner'i İstanbul Havalimanı'ndan Valilik Makam aracıyla aldırarak, tören ile Valilik Binası önünde karşıladı.
Milli sporcu Erman Çetiner'i Valilik binası önünde Vali Birol Ekici ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, annesi Gönül Çetiner ve sporcular Türk Bayrağı ile karşıladı.
Vali Birol Ekici, Erman Çetiner ve ailesini Valilik Makamında kabul etti.
Vali Ekici, Çetiner’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sporcunun başarısıyla gururlandıklarını söyledi. Erman Çetiner'in Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil ettiğini ifade etti. Kırklareli’nin başarılı sporcusu Erman Çetiner’in hem teklide hem de gruplarda dünya üçüncüsü olduğunu, İlimiz ve ülkemiz adına çok büyük bir gurur olduğunu belirtti. Erman Çetiner’e ve diğer sporculara başarılar diledi. Erman Çetiner’den bundan sonra dünya şampiyonluğu beklediğini belirterek, İlimizin tüm gençlerini spor yapmaya ve başarıdan başarıya koşmaya davet etti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol