"Marka şehir olmamızda en önemli lokomotif Kırklarelispor”

Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, seçim çalışmaları kapsamında dün N'joy Cafe Restaurant’ta Kırklarelispor futbolcuları ile bir araya geldi. Tuna Soykan, kahvaltıda yaptığı konuşmada başkan seçildiği takdirde Kırklarelispor’a destek sağlayacağını ifade etti. Sporla tanıtım yapmanın daha kolay olduğunu vurgulayan Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan, “Marka şehir olmamızda en önemli lokomotif sizsiniz. Sporla tanıtım yapmak daha kolaydır. Şimdi bu hafta Fethiye’yi yenerseniz burada ortalık ayağa kalkar. Primleriniz de benden olsun” dedi.

Kırklarelispor’a maddi destek sağlayacağının sözünü veren Başkan Adayı Soykan, bu maddi desteğin düzenli olmasının önemini vurguladı. Şu an kullanılmayan Sabahattin Ali Parkı’nın Kırklarelispor’a verilebileceğini belirten Soykan, bu durumun kulübe iyi bir maddi kaynak olacağını kaydetti.
Kırklarelispor’un içerisinde Kırklarelili çocukların oynamasının kendisi için çok önemli olduğundan bahseden Soykan, bunun için bir sporcu fabrikası projelerinin olduğunu söyledi. Kahvaltı programı sonrasında tüm Kırklarelispor ailesi ve CHP ailesi hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlikte Tuna Soykan’a Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, belediye meclis adayları eşlik etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol