Maraş’ta muhteşem 3 puan

Kırklarelispor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 6. hafta müsabakasında
deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk oldu. 01 Ekim 2017 Pazar günü saat. 18.00’da hakem Adem Sarıtaş’ın yönettiği maçta, Yeşil Beyazlı ekip sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puana uzanan taraf oldu.

Maç öncesi “İnşallah bu maç bizim galibiyet serimiz olacak” diyen Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, maç sonu galip gelmelerine yönelik açıklamasında, “İnanılmaz bir maçtı. Öncelikle iki tarafı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Yağmurun altında oyuncularımız zor bir maçın sonrasında galip gelmesini bildiler. Maç öncesinde de tek temennimiz yeni bir galibiyet serisinin oluşması açısından idi. Bu yüzden bu maçtan çıkaracağımız 3 puan çok önemli idi bizim için. Nitekim öle de oldu. Oyuncularımız çıkıp hakları ile maçı kazanmasını bildiler. Şimdi ki hedefimiz evimizde oynayacağımız Şanlıurfaspor müsabakasından puan çıkarmak. Yine şanlı taraftarımızı manevi destek açısından maça bekliyoruz” dedi.
Yok, böyle bir maç
Maçı yorumlayan Kırklarelispor taraftarları; “ Böylesine rekabet gücü yüksek bir maç uzun süredir izlemiyorduk. İki takımda yoğun yağmur altında galip gelme adına her şeyini sahaya döktü” dediler. Bulduğu pozisyonları değerlendiren taraf Kırklarelispor eline geçen fırsatları tepmedi diyen taraftarlar, “Maçın kırılma anlarında temsilcimiz Kırklarelispor, eline geçen fırsatları değerlendirmesi bildi. Bu durum skora yansıyarak ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak rahat bir nefes aldı. Daha sonra oyunun geri kalanında kontrolü elinden bırakmayan taraf kesinlikle Kırklarelispor idi. Rakip takımın direncini kırarak 75. dakikadan sonra oyunu tamamen kontrol altına aldı. Maçın son dakikalarına doğru yağmurun etkisini iyice göstermesi ile birlikte, oyunda müdahaleler de ona nazaran iyice tehlikeli hale geldi. Nitekim 87. dakikada oyuncumuz Davut Babur’un kontrolsüz müdahalesi beraberinde penaltıyı getirdi. Rakip takımda bu fırsatı değerlendirerek durumu 2-1’e getirdi. Sonuç olarak harika bir atmosferde iyi ve önemli bir galibiyet elde ettik” dediler.
Kahramanmaraşspor: Özkan Karabulut, Ramazan Kahya, İbrahim Sevinç, Ethem Pülgir, Evren Horozal, Onur Bayramoğlu, Barış Çicek, Eser Akbaş, Hüseyin Kar, Serbay Yağız, Mesut Balkan
Yedekler:
Bilal Hallaçlar, Yusuf Emre Kasal, İbrahim Koca, Aydın Çetin, Kemal Akbaba, Devrim Taşkaya, Erkan Bükülmez
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Soner Birinci, Ahmet Baykal, Hakkı Şimşek, Tekin Adar, Osman Torun, Caner Koca, Sinan Kurumuş
Yedekler:
Meriç Bayram, Ümit Can Tokcu, Burak Can Kunt, Metincan Cici, Oğuzhan Erdoğan, Salim Kaya, Hasan Türk
Önümüzdeki haftaya odaklanmalıyız
Güzel bir sonucun sonrasında kısa bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu, “Harika bir mücadelenin sonunda hakkettiğimiz bir sonucu elde ettik. Takım olarak herkes elinden geleni yaptı. Bu galibiyetin elbette seriye dönüşmesini istiyoruz. Şimdi bu galibiyetin reğabetinden çıkıp, önümüzde ki belki de ligde oynayacağımız en önemli maçlardan biri olan Şanlıurfaspor müsabakasına odaklanmalıyız. Bu maçtan da taraftarımızın önünde gayet net bir galibiyet almak istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol