Manevi kızı Türkan Saylan’ı anlattı

ÇYDD Kırklareli Şubesi, ÇYDD kurucusu Prof. Dr. Türkan Saylan’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla bir söyleşi programı düzenledi. Programa konuşmacı olarak Türkan Saylan’ın manevi kızı olarak tanımladığı Prof. Dr. Ayşe Yüksel katıldı.

16 Aralık Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi programı saat 14.00’da başladı. Saygı duruşu ve sonrasında okunan İstiklal Marşı ile başlayan tören ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç’in açılış konuşması ile başladı. Meriç konuşmasında söyleşi programına katılım sağlayan ÇYDD Genel Başkanı ve Türkan Saylan’ın manevi kızı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e teşekkür etti. Pazar gününde zaman ayırarak söyleşiye gelen herekse teşekkür eden Meriç, Türkan Saylan’ın izinden yürümeye daima devam edeceklerini kaydetti.
Türkan Saylan’dan Öğrendiklerim
Açılış konuşması sonrasında ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel kürsüye gelerek “Türkan Saylan’dan Öğrendiklerim” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Tanıştıkları günden ölümüne kadar Türkan Saylan’ın yaptıklarını misafirlerle paylaşan Yüksel, sonrasında kendisine sorulan soruları cevapladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol