Mahsur kalan kedinin yardımına Milletvekili Minsolmaz koştu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayları'nın basın mensuplarıyla buluştuğu kahvaltıya ağaçta mahsur kalan kedi damgasını vurdu. Kedinin yardımına ise, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz koştu. İtfaiyeyi arayarak kedinin mahsur kaldığını bildirdi.

Kırklareli’nde bir parkın bahçesinde kavga eden kedilerden birisi kaçarak ağaca sığındı. Korkudan tırmandığı ağacın yüksekliğini fark etmeyen kedi, bir süre orada mahsur kaldı. Mahsur kaldığı dalda etrafa çaresizce bakan kediyi fark edenler de duruma duyarsız kalamadı. Bindiği daldan inmek için girişimlerde bulunan kedi, her seferinde başarısız olunca çevredeki gözler de ona kilitlendi. Kedinin çaresizliğini görenler arasında o sırada milletvekili adayları ve parti yönetimiyle kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da vardı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, kahvaltının ardından mekandan ayrılırken farkettiği kediyi işaret ederek, "Mahsur kaldı sanırım. Korkuyla tırmandı ama inmeye başaramayacak sanırım. Bize de Allah'ın bize emanet ettiği canlara yardım etmek düşer" dedi.
Korkuyla bir hışımda çıktı
Açıklama esnasında kavga eden kediler, daha sonra birbirini kovalamaya başladı. Kavgada kaçan kedi yüksek bir ağacı seçince çıktığı dalda mahsur kaldı. Dakikalarca etrafa bakarak inmeye yeltenen kedi, her seferinde başarısız oldu. Kaçtığı kedinin korkusuyla bir seferde
çıktığı ağaçtan inmede başarısız olan kediyi görenler de duyarsız kalmadı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, duyarlı bir davranış göstererek itfaiyeyi aradı. Çıktığı ağaçtan inmekte zorluk çeken kediye yardım edilmesi gerektiğini ifade eden Minsolmaz, yardım etmenin insanlık vazifesi olduğunun da altını çizdi.
"Allah'ın bize emanet ettiklerine sahip çıkın"
Mahsur kalan kediyi farkedince duyarsız kalmayan Minsolmaz, "Mahsur kaldı sanırım. Korkuyla tırmandı ama inmeye başaramayacak sanırım. Bize de Allah'ın bize emanet ettiği canlara yardım etmek düşer" sözlerini dile getirdi. Ardından telefona sarılan Minsolmaz, itfaiye ekiplerini arayarak durum hakkında bilgi verdi.
Kedi yine dört ayağı               üzerine düştü
Mahsur kalan kedi, etraftaki kalabalığı da farkedince inme çabalarını arttırarak başarılı bir girişim gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri gelmeden kendi başına ağaçtan inen kedi, onu izleyenleri de şaşırttı. Tırmandığı ağaçtan geri geri inmeye başlayan kedi, kedilerin daima dört ayakları üzerine düştüğü deyimini de doğrulamış oldu.


Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. show kokan hareketler bunlar keşke kediye gösterdiğin duyarlılığı vatandaşa gösterseydin aradıklarında telefonu açsaydın ya da dönüş yapsaydın tabanın taleplerine kulak tıkamasaydın partinin asıl unsurlarını dışlamasaydın bakanlarla üstdüzey kodomanlarla zenginlerle selfi vermek yerine vatandaşa kulak verseydin şimdi sana ne o kediler ne de hayatının merkezine aldığın kelle adamlar oy vermeyecek ama biz de vermeyeceğiz garanti görüp muhatap olmadığın işlerini yapmadığın adam yerine koymadığın insanlardan oy bekleme çok zarar verdiniz bu partiye

  2. ne idüğü belirsizlerin son günleri 20 Haziran 2018 Çarşamba 18:31:14

    "İdari işlerimizi bizim adımıza görün" diye milletin memur edip maaşladığı ve 'efendileri' olduğu zerzevat aslını unutup tepeden baktìkları millet tarafından koltuklarından indirilip hakkettikleri çöplüğe atılmak üzere harekete geçilmiştir bunu biliyorlar.

  3. Ne demek ne idüğü belirsiz ? 21 Haziran 2018 Perşembe 15:59:09

    Bu yorumcu arkadaşın dedikleri oldukça saygısızca. Milletin oyları ile seçilmiş birine bunu kimse diyemez. Saygısızlık bu. Seversin sevmezsin ama seçilmiş birine böyle seviyesiz bir üslupla yorum yapamazsın. Bu yorumları süzgeçten geçirip yayın aalan editör yok mu Allah aşkına ?

  4. bence de gösteri amaçlı. her zaman olan ya da olabilecek sıradan bir olayda milletvekilinin çabası vitrin süsleme amaçlı. bu işi yapacak başka insan mı yoktu ya da o işi sadece bu muhterem mi halledebilirdi?